Horoszkóp

Ezt üzenik mára a csillagok! Karrier horoszkóp

blank
blank

H I R D E T É S

Kíváncsi, hogy alakul ma a munkája? Íme, a csillagállás október 6-án!

Kos: Valaki, a radikális nézeteivel meglehetősen megnehezíti az életét. Ez a személy nem akarja elismerni a sikeredet. Nyilvánvaló összeférhetetlenség van köztetek. Őszintén szólva, nem sok mindent tehet, azon kívül, hogy próbál rugalmas lenni.

Bika: Az elmúlt pár napban folytatott sikeres kommunikáció ma sérülni fog. Összecsapások várhatók. Más hullámhosszon vannak. Hagyjon teret a többieknek is, ahelyett, hogy túlságosan nagy nyomást gyakorolna rájuk.

Ikrek: Nem keresi mindenki az Ön kegyeit, így jobb, ha a maga önmagáért. Függetlenül attól, hogy Ön mit tesz, valaki ideges lesz. Ez viszont jó. Hadd idegeskedjenek. Mások érzései természetesen nem az Ön felelőssége. Csak tegye a dolgát!

Rák: A buli véget ért, ideje dolgozni. Ha túlságosan a felhőkben érzi magát, a főnöke/kollégái a kezére csaphatnak. Elkerülheti a bajt, ha elvégzi a munkáját, és nem elégedetlenkedik.

Oroszlán: Olyan dolgokat hallhat ma, melyek kizökkenthetik egyensúlyából. Ne hagyja, hogy mások tettei befolyásolják! Jó úton jár, ezért egy percig se kételkedjen magában! Érzelmileg stabil, önbizalma erős és páratlan.

Szűz: Azt gondolhatja, hogy egyedül van az aktuális nehézségekkel és bizonytalansággal, de ez nem így van. Úgy tűnhet, hogy a többiek tudják, mit csinálnak és összetartanak, de az igazság az, hogy nem.

Mérleg: Őrizze tartását! Egyesek szerint Ön túl konzervatív, míg mások azt állítják, hogy túl radikális. Ez csak azt mutatja, hogy minden relatív. Mindenkinek van véleménye. Álljon ki erősen a sajátja mellett!

Skorpió: Ez a szervezés napja az Ön számára. Gyűjtse össze élete szétszórt darabjait, és tegye őket rendbe! Fejlesszen ki rendszereket, hogy hatékonyabbá tegye munkáját. A következő napok sokkal gördülékenyebben telnek majd, ha most szán időt a konszolidációra.

Nyilas: Könnyebben megy ma a munka, mert az emberek készek együtt dolgozni Önnel. Mások részlet-orientált megközelítése segít információkhoz jutni és összegyűjteni a száraz tényeket. Ezek szükségesek ugyanis az előrejutáshoz.

Bak: Nem ártana, ha kritikusabb szemmel nézné a saját munkáját. Figyeljen oda a hibákra vagy elmaradásokra! Legyen kritikus önmagával, hogy a problémákat már csírájukban elfojthassa, mielőtt olyan valakik látná meg először, aki kevésbé van tekintettel Önre.

Vízöntő: A többiek nem osztják a véleményét, hasztalan lesz megpróbálni meggyőzni őket bármiről. Egyszerűen nem fog sikerülni – tehát ne is próbálkozzon! Csinálja a dolgokat a saját belátása szerint, és ne érezzen bizonyítási kényszert. Nem szükséges.

Halak: Legyen óvatos ma a munkában! Minden meggondolatlan mozdulat vagy véletlen művelet valószínűleg visszaüt. Legyen nyugodt, következetes és gyakorlatias munka közben. Ez az a taktika, amely összességében a leghatékonyabbá teszi Önt.

Forrás: horoscope.com

#horoszkop

H I R D E T É S