Boldog nő
Forrás: Envato

A Kos szupererővel bír ma, az Oroszlán a siker fényében ragyog – karrier horoszkóp december 6.

blank
blank

H I R D E T É S

Szuper energiák működnek ma – karrier horoszkóp Szent Miklós napján.

A csillagállás kegyelmet, sőt sikert hoz szinte mindenkinek ma a karrier horoszkóp szerint.

Kos

Ma a világ tetején állsz, minden, amiben hiszel, a javadra válik. Lehetőségek sora vesz körül a karrieredet illetően. Erős a fizikai energiád, és rendkívül szerencsés vagy. Használd ki ezt az időszakot.

Bika

A mai nap csodálatos bővülést és jólétet hozhat számodra, ha hajlandó vagy kompromisszumot kötni és másokkal együttműködni – ami nem lehet túl nehéz számodra. Figyelj a körülötted lévő dolgokra, ne csak egy témára fókuszálj!

Ikrek

Ma nem érzel összhangot a munkáddal, és elgondolkozhatsz azon, hogy valóban azt a csinálod-e, amit szeretsz. Ne hozz elhamarkodott döntéseket. Lehet, hogy a mai nap mélypontot jelent számodra, de ez nem ok arra, hogy bedobd a törülközőt.

Rák

Sok részlet adott ahhoz, hogy ma nagyot léphess a munkádban. Magas fokú energia van a levegőben, amelyet úgy tud kamatoztatni, hogy egyszerűen összeilleszted a darabokat, és előnyödre használod őket. A jólét vár rád.

Oroszlán

A nap energiája terjeszkedésre ösztönöz. Merj álmodni. Itt az ideje, hogy ragyogj. Jelentkezz előléptetésre vagy fizetésemelésre. Küldd el az önéletrajzodat egy olyan céghez, amelyről soha nem gondolnád, hogy alkalmazni fog. Most a siker a tiéd. Fogadd el!

Szűz

Nagy lehetőség vár rád, és te katalizátorként működsz. Ne várd meg, amíg a nagy üzletek automatikusan az öledbe hullanak. Kezdeményezz még ma, és meg fogsz lepődni az eredményeken. Megvannak a sikerhez szükséges erőforrások.

Mérleg

Ma minden úgy történik, ahogy szeretnéd, ezért ne vesztegesd a napot azzal, hogy dicsekedsz vele – használd a mai energiát a javadra. Mindent elérsz, amit kitűzöl magad elé. A rendíthetetlen jó szerencse visz a sikerhez.

Skorpió

Ma kirekesztve érezheted magad – mint egy gyerek a játszótéren, akivek nem akarnak a többiek játszani. Legyél türelmes. Összpontosíts a saját projektjeidre és a saját erősségeidre. Eljön az idő, amikor mások majd könyörögnek azért, hogy társulj velük.

Nyilas

Jó dolgok történnek ma körülötted, de sajnos úgy érzed, nem veled történnek. Ne kényszerítsd magad arra, hogy olyan legyél, ami nem vagy. Legyél türelmes. Ez nem az a vonat, amelyre fel kellene szállnod.  Hamarosan a tiéd is befut majd.

Bak

Ha makacsul ragaszkodsz a jelenlegi helyzethez, akkor lemaradhatsz életed lehetőségéről. Legyél rugalmas, és ne vonj le túl gyorsan következtetéseket. Nem vagy abban a helyzetben, hogy célozz.

Vízöntő

Erőteljes munka zajlik ma, és ha nem szállsz be, lemaradhatsz. Ne gúnyolódj az ötleten csak azért, mert inkább ragaszkodik ahhoz, ami ismerős és kényelmes. A ma vállalt kockázatok megtérülnek.

Halak

A karrieredet érintő agresszív fellépés ma kifizetődik, ezért ne félj. Győződj meg arról, hogy minden tetted mögött szenvedély áll. Ha nem őszintén végzed a munkád, akkor nagy valószínűséggel nem leszel eredményes benne.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S