Új állás
Forrás: Envato

A változtatás lehetősége csillan fel mindenkinek a héten – karrier horoszkóp február 6-ig

blank
blank

H I R D E T É S

Új állást, új kezdet lehetőségét hozza el az előttünk álló hét szinte mindenkinek. Karrier horoszkóp február 6-ig.

Cselekvésre buzdít a karrier horoszkóp ezen a héten.

Kos

A héten stabilabb lesz az energia. Pozitív visszajelzéseket kapsz a munkatársaidtól és a feletteseidtől. Szánj több időt a kutatásra, kapcsolatépítésre! A hét közepén kritikus emberekkel találkozhatsz. Legyél olyan együttműködő és türelmes, amennyire csak képes vagy erre. Segíthetsz másoknak abban, hogy megmutassák magukat.

Bika

Vannak, akik szeretik fenntartani az irányítást azáltal, hogy a hibára összpontosítanak, vagy keresik a hibát. Ne hagyd, hogy a munkahelyi negatív energia kibillentsen egyensúlyodból! A kedd jó nap arra, hogy új munkát keress, vagy erősítsd a jelenlegi pozíciódat. Cselekedj a legjobb tudásod szerint és figyelj az apró részletekre. A hét végére könnyebb lesz a helyzet. A pozitív hozzáállásod fontos. A boldog emberek nem hibáztatnak, kritizálnak másokat. Kerüld azokat, akik ezt teszik.

Ikrek

Ha tisztán látod az utat, itt az ideje, hogy cselekedj. Ha szükséges, gondold át az életedet több nézőpontból, hogy csökkentsd a stresszt. Lehet, hogy a munkahelyed, néhány nehéz munkatárs, vagy egy hanyag főnök ront a helyzeten. A cselekvés jobb, mint az, hogy csendben szenvedsz. A hét közepe alkalmas a kapcsolatok fejlesztésére. Légy őszinte, ne túlozz a jobb eredmény érdekében!

Rák

A nagy stressz éretlen viselkedésre késztethet. Próbálj nyugodt maradni, és ragaszkodj a megszokott rutinokhoz. Mindazonáltal a kedd szerencsés nap új állás keresésére vagy új munka elkezdésére. Koncentrálj a gyakorlati eredményekre. Előfordulhat, hogy túl sokat dolgoztál. Határozd el, hogy pozitív leszel, és érezd jól magad, bármit is csinálsz. A jobb hozzáállás meglepő és örvendetes eredményeket hozhat.

Oroszlán

Találj okot arra, hogy boldog legyél ezen a héten, bármivel is kerülj szembe. A kedd szerencsés nap, különösen, ha munkát keresel. A hét közepén túl sok irányba haladhatsz egyszerre. Lassíts, és tedd meg a tőled telhető legjobbat. Az energia a hét végére csitul, és remek csapatmunkában veszel majd részt.

Szűz

Ez egy nagyon stresszes hétnek ígérkezik, de még a negatív események is hozhatnak pozitív változást. Jó alkalom új állás keresésére vagy jelentkezésére. A munkatársak különösen sokat segíthetnek a hét közepén. Tedd meg a tőled telhető legjobbat akkor is, ha lustának érzed magad. A hét végére jó lenne betervezni egy kis nyaralást!

Mérleg

Itt az ideje, hogy őszinte legyél magaddal. Lehet, hogy beleragadtál egy egészségtelen munkahelyi szituációba? Ez kiváló időszak arra, hogy változtass önmagadon és a helyzeteden. A kedd a legszerencsésebb nap ebben a hónapban, kiváló arra, hogy új vagy jobb munkát találj. Az optimista hozzáállásod nagy segítség lesz, és váratlan segítséget hozhat, amikor szükséged van rá.

Skorpió

Ezen a héten különösen érzékeny lehetsz. Az önostorozást kerüld el! Csatornázd át ezeket az érzéseket pozitív, értelmes cselekvésekké. Érdemes a képességeid javítására fókuszálni. A hét eleje kiváló arra, hogy állásra jelentkezz, vagy javíts a jelenlegi állapotodon.  Rálátásod lesz arra, hogyan teheted jobbá a dolgokat.

Nyilas

A méltányosság kérdései vannak figyelmed középpontjában. Lehetséges, hogy különösen feszültnek érzed magad. Tegyél meg mindent, hogy nyugodt maradj, és arra összpontosíts, amire vársz. A kedd jó nap arra, hogy valami újba kell kezdj, vagy állásra kell jelentkezned. Lehetőséged lesz arra, hogy tisztázd a nézeteltéréseidet, amennyiben hajlandó leszel beszélni az érzéseidről és a helyzetről. Tedd világossá, mit gondolsz, hogy másokat is maga mellé állíthass.

Bak

Azok az emberek, akik konfrontációt szítanak és feszültséget keltenek, általában élen járnak a vitákban. Ne süllyedj le méltatlan szintre! Jó időszak ez arra, hogy új állásra jelentkezz. Kérj segítséget, ha túlzottan leterheltnek érzed magad! Nézd a dolgok jó oldalát,, és várd, hogy a hét végére elrendeződjenek a dolgok.

Vízöntő

Nagy változásra alkalmas ez a hét. Új állás, vagy új kezdet vár rád. Ne hagyd figyelmen kívül az apró részleteket, és ne vedd a szívedre a hétköznapi kritikát. Keresd a pozitív élményeket, és meg is találod őket. A hét vége nagyon kedvező a kapcsolatteremtéshez. Ha lehetséges, a hét vége felé tarts szünetet.

Halak

A stresszes események szokatlanul ingerlékennyé tehetnek. Tegyél lépéseket az új irány felé! Ne habozz segítséget kérni olyan emberektől, akiket tisztelsz. Praktikus megoldásokat találhatsz a héten. Előfordulhat, hogy a hét vége felé több időt kell a munkával töltened, mint amennyit szeretnél. A csapatépítés megéri az erőfeszítést. A hétvége ideális lesz a pihenéshez.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S