Horoszkóp
Forrás: Envato

A Skorpió ma nagyon elégedett lesz, a Halak pedig nagyon vonzó mások számára – Karrier horoszkóp október 22-re

blank
blank

H I R D E T É S

A hétvége már érezteti hatását a karrierekben is. Lazulás jön mindenkinek.

Ezt üzenik a csillagok a hét utolsó munkanapján a karrierekben.

Kos

Ma megpróbálják elterelni a figyelmed a munkáról. Nem lesz könnyű koncentrálni. Szokatlanul laza leszel ma. A befelé fordulás helyett jobb, ha beszélgetsz ma másokkal.

Bika

Kritikát kaphatsz másoktól amiatt, mert túl sokat beszélsz, de ez véget ér azután, hogy ma előállsz az új tervekkel. Ha esetleg ma otthon ülnél, akkor is megjelenik a mai napodban valaki, aki számít.

Ikrek

Arra buzdítanak, hogy elmondd a véleményed, de ezt téged hidegen hagy. Csak te tudod, mi a legjobb számodra, ezért csak magadra hallgass. Ne higgy el mindent, amit hallasz.

Rák

Fontos, munkával kapcsolatos hírt kapsz ma. Ez akkor is így lesz, ha az interneten céltalanul böngészel. Figyelj oda erre az információra, mert később hasznodra lesz. Tartsd nyitva a szemed és a füled!

Oroszlán

Ne próbálj mindent egyszerre elvégezni – beleértve mások munkáját is. Még ha ma nem is dolgozol, akkor is a figyelmed azon van, hogy tudnál még jobb munkát végezni. Törődj többet magaddal!  

Szűz

Egy jóízű nevetés jót tenne ma neked. Keresd rá az alkalmat akárhol, akárkivel is légy. A nevetés oldja a feszültséget, és megkönnyebbülsz végre.

Mérleg

Eleged van abból, hogy mások dicsekednek a munkájukkal. Ma nem tűröd az arroganciát, és nem is kell úgy tenned, mintha elviselnéd. Udvariasan lépj ki az ilyen beszélgetésekből, ha kell, tedd le e telefont!

Skorpió

Ma valahogy úgy érzed, erős, megtartó közösségeid vannak, még ha azok virtuálisak is. Ettől teljesnek érzed a mai napot. Jó tesz neked a családi érzés, amit ebben a körben érzel. Élvezd hát!

Nyilas

Ma nehezen állnak össze a részletek, de ne aggódj, ez rendben van így. Adj egy kis szünetet magadnak. Ne akarj ma rendkívüli dolgot véghez vinni. Dőlj hátra!

Bak

Az elméd tiszta és rendkívül éles ma. Élvezd ezt az energiát, függetlenül attól, hogy milyen társaságban vagy. A könnyed beszélgetés áttöréseket hoz a karrieredben, függetlenül attól, hogy munkaidőben zajlik-e.

Vízöntő

Ma arra késztetnének, hogy legyél beszédesebb, de te inkább azt akarod, hogy hagyjanak békén. Semmi gond. Nem kell engedned feltétlenül a külső nyomásnak. Tedd, amit szeretnél. A te életed a tiéd.

Halak

Akikkel ma találkozol, nagyon jó hatással vannak a karrieredre, még akkor is, ha nem a munkáról beszélgettek. Azzal, hogy önmagad adod, támogató embereket vonzol maga mellé.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

#horoszkop #karrier #ezoteria

H I R D E T É S