Horoszkóp
Forrás: Envato

A meglévő értékek őrzését támogatják a csillagok – heti karrier horoszkóp február 7-13.

blank
blank

H I R D E T É S

Sok feladatot és aprólékos munkát hoz a következő hét mindenkinek. Karrier horoszkóp február második hetére.

A karrier horoszkóp szerint ezekre a dolgokra érdemes odafigyelned ezen a héten.

Kos

Őrizd meg humorérzékedet a héten! Előfordulhat, hogy sokfajta vélemény és esetleg rejtett érzelmi problémák kusza hálójában kell eligazodnod. A hét közepe pozitív kapcsolatokat hoz. Bármilyen vezetői pozícióban is ülsz, a hétvégi energia váratlan irányokból hozhat kritikát és problémákat. Ha túlságosan ragaszkodsz az igazadhoz, felesleges fejfájást okozhatsz magadnak. Beszélj kevesebbet és figyelj többet!

Bika

Pozitív visszajelzésekre és támogatásra számíthatsz, csak hozd a szokásos bájos énedet. A hét közepe felé az energia meglehetősen szétszórt lesz. Előfordulhat, hogy a kelleténél több időt töltesz az interneten, vagy hálózatépítéssel. A csapatprojektekre a hét közepe lesz alkalmas. Valami emlékeztetni fog egy régebb óta fennálló problémára. Újba kezdeni most nem időszerű. Egyszerűen tegyél meg minden tőled telhetőt, és légy nyitott a régi terepre.

Ikrek

Elsősorban a béke fenntartása lesz a fókuszban. Ha megbirkózol egy stresszes helyzettel a munkahelyeden, döntsd el, mennyire szeretnéd fenntartani a status quót. Ha a felettesek nem támogatnak, ideje megfontolni a változtatást. A helyzetek a szokásosnál nagyobb rugalmasságot igényelhetnek. A legtöbbet abból tanulsz, ha odafigyelsz a már elkezdett dolgokra. A lehetőségek feltárása segít abban, hogy kiegyensúlyozottabbnak érezd magad ezen a hétvégén.

Rák

Legyél csapatjátékos! Ne halogasd a papírmunkát! Intenzív energiák mozognak, melyek jó hatással lesznek a hangulatodra. Egy jólsikerült utazás vagy képzés segítheti a karrieredet. A hét közepe stresszes lehet, vagy extra igényeket támaszthat a főnököd. A stressz nem belőled fakad. Ideje lelassítani, és alaposan átgondolni, mi mindent tettél meg eddig. Légy türelmes a kritikákkal szemben.

Oroszlán

Ha a dolgok unalmasnak tűnnek ezen a héten, lehet, hogy neked kell felráznod a dolgokat. Oszd meg az ötleteidet, és legyél a lehető legoptimistább szereplő. Ne higgy a pletykáknak vagy a másodkézből származó információknak a hét közepén. Fejezz be minden munkát, amit csak lehet. A hétvégén a félelmek vagy aggodalmak ellenére cselekedned kell. Tegyél meg mindent, hogy hasznos legyél a feletteseid számára!

Szűz

A következő napok alkalmasak a marketingre, a képzésre és minden olyan munkára, ami talpon tart. Sajnos néhány nehéz emberrel konfrontációra számíthatsz. Fontos megállapodásra jutni, megkeresni a pozitív továbblépés lehetőségét. Át kell nézned a héten valamit, amit már befejezettnek gondoltál.

Mérleg

Ez a hét drámai eseményeket hozhat a munkában. Olyan emberekkel próbálj megoldást keresni, akikben megbízol. Ha támadás tárgya vagy, esetleg a főnököd nem támogat, nehéz lehet tisztán látni a dolgokat. A hét közepén némileg enyhül a feszültség. Szükség lesz a jóindulatodra és a lelkesedésedre. A hét vége pedig nagyobb komolyságot követel. Lehet, hogy mindenkinek jobban oda kell figyelnie az unalmas részletekre. Legyél türelmes, és tegyél meg minden tőled telhetőt.

Skorpió

A segítőkész munkatársak és csapatprojektek okoznak nagy elégedettséget. Tedd meg a tőled telhető legtöbbet a hét elején. A hét közepén meglehetősen szétszórtnak érezheted magad. Egy figyelmetlen főnök különösen irritáló tud lenni. A péntek a tervezés napja. Előfordulhatnak csalódások és késések. Te egyszerűen végezd el munkád a szokásos hozzáértéssel, és minden rendben lesz.

Nyilas

Ügyelj a pénzügyekre! Ne siess és ne adj tovább információt, ha nem vagy meggyőződve a hitelességéről! Kedvező időszak ez az edzésekre vagy a munkával kapcsolatos utazásokra. Nyilvánosan konfrontálódhatsz egy nehéz munkatársaddal. Az egyszerű őszinteség és a diplomatikus párbeszéd előrébb visz, mint a szarkasztikus megjegyzések vagy az elfojtott neheztelés. A következő hetek kemény munkával és potenciális lassulásokkal járnak. Tartsd fenn a lelkesedésedet, és tegyél meg minden tőled telhetőt.

Bak

Lehet, hogy különösen érzékenynek tartod magad. A családi problémák átgyűrűzhetnek a munkahelyi életedbe. A tárgyalások során legyél különösen óvatos, kerüld a nyers erőt! A munkatársakkal való jó kapcsolatoknak elsőbbséget kell élvezniük. Keresd a lehetőségeket, arra, hogy megnevettesd az embereket. A vezetői döntések nagy támogatást élveznek. A hétvége alkalmat ad arra, hogy alaposan áttekintsd, amit már elértél, és segítőket találj abban, hogy javítsd a teljesítményedet.

Vízöntő

Az emberek a szokásosnál többet várhatnak el ezen a héten. Ez az időszak szerencsés arra, hogy többet foglalkozz azzal, amit a legjobban élvezel a munkádban, ugyanakkor óvatosságra is szükség lesz. A képzett emberek a legjobb mentoraid. A csütörtök frusztrációt hozhat a késések, a berendezések meghibásodása vagy a csapnivaló főnökök miatt. Érzelemmentesen beszéld meg a problémákat, a megoldásra koncentrálva. Bármilyen probléma is van, ez a hét jó alkalmat kínál a szórakozásra is.

Halak

Végezd el a szükséges kutatásokat annak érdekében, hogy a lehető legjobb előnyt érhesd el. Ez a hét jó időszak arra, hogy a hasznos távoli kapcsolataidat ápold. A családi kötelezettségek elvonhatják a figyelmedet a munkáról. Tegyél meg mindent, hogy mindenki tisztában legyen azzal, mivel foglalkozol. A női munkatársak különösen segítőkészek lehetnek, de kérned kell azt, amire szükséged van. A hétvége lehetőséget ad arra, hogy áttekintsd azokat a területeket, amelyek nem hozták meg a kívánt vagy várt eredményeket.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S