palyaorientacio, palyavalasztas, pbkik, podcast
palyaorientacio, palyavalasztas, pbkik, podcast

Felnőttképzés: egy életen át tartó tanulás?

blank
blank

H I R D E T É S

Az egy életen át tartó tanulás mára minden támogatást megkapott. Talán kevesen tudják, de bármilyen korban új szakmát lehet tanulni, amire éppen a munkaerőpiacon szükség van, vagy amit szeretnénk dolgozni.
A legtöbb esetben ráadásul mindezt a szakmai tudást ingyenes állami képzések során sajátíthatjuk el.

Beszélgetés Piacsek László Zoltánnal, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Humánerőforrás Fejlesztési Projektiroda vezetőjével.


Tényleg, életünk egyik első, legfontosabb döntése a pályaválasztás? Milyen irányba menjek, mire figyeljek, mire vagy kire hallgassak? És mi van, ha rosszul döntök?

9 részes, „Élet. Pálya. Tervezés.” című pályaorientációs podcast-sorozatunkkal abban szeretnénk segíteni a döntés előtt állóknak és a szülőknek, hogy tisztán lássák a külső és a belső lehetőségeket, rálássanak arra, mi minden befolyásolja a választásainkat. Könnyen emészthető, áttekinthető képet szeretnénk nyújtani a képzési lehetőségekről és potenciális karrierutakról.

Tematikus podcast-sorozatunk szakmai együttműködő partnere a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a Pályaválasztásbaranya.hu.


Ha tetszett a beszélgetés, kövess minket ezeken a podcast-platformokon

H I R D E T É S