Üzletasszony
Forrás: Envato

A Rákban lobog a szenvedély, az Ikrek végre elkezdheti a nagy tervét – karrier horoszkóp november 19-re

blank
blank

Koncentráció, határozottság, következetesség – karrier horoszkóp a hét utolsó munkanapjára.

A bolygók erői aktivitásra sarkallnak még ma is a karrier horoszkóp szerint.

Kos

Az agresszív felhangok minden beszélgetést átitatnak. Vigyázz azokra az emberekre, akik meglehetősen passzív-agresszív hozzáállást mutatnak irántad és a munkád iránt. Közvetlenül és őszintén közelíts hozzájuk. Nem szabad elviselned az attitűdjüket!

Bika

Előfordulhat, hogy változtatnod kell a működéseden, ahhoz, hogy meg tudj birkózni a nap kihívásaival. Mások akarják irányítani a napodat. Ezt most egyszerűbb elfogadni, mint harcolni ellene.

Ikrek

Előjön a bátorságod, nem félsz a következő nagy ugrástól. Bátor vagy, kreatív és erős. Állj neki a fő tervednek! Fejben dolgozd ki a részleteket. Gyűjts forrásokat. Jó úton haladsz.

Rák

Bármivel is foglalkozol, nagy meggyőződéssel fogod megtenni. Tele vagy tűzzel. Használd ki ezt az időt! Meghódíthatod a világot!

Oroszlán

Még ha nem is dolgozol ma, akkor is szoronghatsz, ha csak rágondolsz a munkára. Ez nem túl erős pont a hónapban, és már rettegsz, mi vár rád hétfő reggel. Felejtsd el a munkát most, és lazíts.

Szűz

Keresd meg, mi tesz boldoggá! Talán nem vagy elégedett a karriereddel. Gondold át, mi tenne boldoggá, és dolgozz a cél érdekében. Némileg agresszív vagy. Próbáld ezt az energiát a pozitív változás felé terelni.

Mérleg

Valami új vonz. Nagyon nagy a tudásszomjad. Itt az ideje, hogy továbbtanulj, vagy valamilyen szakmai gyakorlatot keress. Többet szeretnél tudni. Teljesítsd ezt a belső szükségletet, mielőtt felemésztene.

Skorpió

Vannak, akik rivalizálnak veled, azt bizonygatják, hogy ők jobbak nálad, a munkájuk jobb, mint a tied, nekik mindenük megvan, neked pedig semmi. Ne ess a csapdájukba! Semmi sem igaz abból, amit állítanak.

Nyilas

Fontos példakép vagy mások számára. Mutass példát, és mutasd be a sikeredet. Erőd nagy része karakteredből és eredeti szellemiségedből fakad. Mutasd meg ezeket bátran! Élvezed mások támogatását!

Bak

Úgy tűnik, hogy valaki bajba akar sodorni. Ne hagyd, hogy az illető megússza ezt. Támadj vissza! Gyűjtsd össze az erődet, és ne hagyd magad! Légy erős!

Vízöntő

Ez egy jó nap arra, hogy a karrierrel kapcsolatos problémákra koncentrálj, még akkor is, ha nem kell dolgoznod. Tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz, azzal is, hogyan érheted el. A gondolataid pozitívak. A lendület hajt.

Halak

Óvatos légy a személyes ügyeidben, hogy a jövő hét tiszta lappal indulhasson. Ez az a nap, amikor saját magadra és saját szükségleteidre kell koncentrálnod. Légy önző. Te légy ma magadnak az első. Ez szilárdabb alapot ad a jövő héttől a munkához.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato