horoszkop_ezoteria_karrier_bika
Fotó: Envato

A Bika ma legyen igazán mosolygós és közvetlen!

blank
blank

H I R D E T É S

A Mérleg ne csatlakozzon a pletykákhoz, a Vízöntő pedig dolgozzon egy csapatban másokkal!
Karrier horoszkóp július 27-én!

Kos

Fontos projektjeid vannak, amiken dolgozol egy ideje, ugyanakkor ezeket jó ideje félrerakod. Most itt az idő, hogy foglalkozz velük! Nagy előrehaladást érhetsz el, ha így teszel!

Bika

Próbálj egy hullámhosszon lenni másokkal, ahelyett, hogy harcolnál ellenük! Tedd ezt úgy, hogy kihasználod  a természetes adottságaid, ami a folytonos jókedv és nevetés. A bájod és lelkesedésed ragályos lesz! Ezek a tulajdonságaid a legfontosabbak, hasznosítanod kéne őket!

Ikrek

A súrlódások közted és az emberek között adott. Könnyíts ezen a feszültségen úgy, hogy megmutatod az érzékeny és odaadó oldalad! Ezen felül pedig, ha úgy érzed, hogy bántanak, bármilyen formában, szólalj fel! Mindenki a te oldaladra fog állni!

Rák

Egy ajánlatot fogsz kapni az interneten, ami elég csábító lesz számodra. Azt figyelembe véve, hogy milyen mentális állapotban vagy, könnyen meg tudnak majd győzni az előnyökről, amit ez az ajánlat nyújt. Vigyázz, nehogy átverjenek, légy óvatos!

Oroszlán

Tégy ma sok teendőt az elvégzendő feladataid közé! Lehet hogy ez kicsit sok lesz elsőre, de képes leszel ezeket teljesíteni! Meg fogod látni, hogy mások gyönyörűen összedolgoznak a terveiddel! Rengeteg támogatás vesz körül!

Szűz

Frusztrált leszel a kevés energia miatt, ami benned van, és emellett mentálisan is össze vagy zavarodva. Ne aggódj! Inkább élvezd azokat az ajándékokat, amik akkor érkeznek hozzád, amikor szünetet tartasz. Hagyd hogy az elméd megnyugodjon, és hallgass a megérzéseidre! Lassíts, a siker magától fog jönni!

Mérleg

Ma sajnos könnyen ki fognak tudni zökkenteni a ritmusodból. Úgy látszik, hogy mindenki dolga fontosabb a tiednél. A munkahelyeden lévő pletykából is sok lesz. Próbáld meg nem hozzájuk adni a saját ítélkező hozzászólásaid! 

Skorpió

Érzed, hogy egy fontosabb terve van veled az univerzumnak. Ne hagyd figyelmen kívül ezt a hangot! Foglalkozz ezzel a gondolattal, és aktívan tegyél ezért a célért, ahelyett, hogy hagynád kárba veszni, mert később meg fogod bánni!

Nyilas

Ugorj a lehetőségekre, amik ma megadatnak! Ma tökéletes összhangban vagy az univerzum energiájával! Bízz  magadban és a kreatív képességeidben! Hagyd, hogy szárnyalj, és a jutalmak majd maguktól jönnek!

Bak

Ha valaki egy kreatív projekt lehetőségét kínálja fel, fogadd el! Ne mutasd ki, ha úgy érzed, hogy nem vagy képes jól teljesíteni egy ilyen típusú feladatot! Sokkal kreatívabb vagy, mint gondolnád, és a mai egy csodás nap, hogy azt meg is mutasd!

Vízöntő

A hasonló gondolkodású emberekkel való közös munka rengeteg sikerben fog részesíteni! A közös belefektetett energia fantasztikus eredményeket szül majd, ezért ne félj egy csapatban dolgozni! A körülötted lévők nagyon támogatóak lesznek a céljaidban!

Halak

Ne légy túl sok ideig a saját kis világodban! Hagyd, hogy az érzelmeid mutassák az utat! A megérzéseid jók, hallgass rájuk! A döntésképtelenség lesz a legnagyobb ellenséged, de a legnagyobb segítőddel túl tudsz rajta kerekedni: a megérzéseddel!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S