horoszkop, ezoteria, karrier, kos
Fotó: Envato

A Kos támogató emberekkel vegye körbe magát!

Karrier horoszkóp július 12-én!

blank
blank

H I R D E T É S

A Skorpió ne hagyja, hogy mások az útjába álljanak, a Bak most húzzon bele!
Karrier horoszkóp július 12-én!

Kos

Az ellenfeled rengeteg támogatót szerzett magának. Hirtelen magadba nézel, és azt kérded, te mit tettél, hogy aktívan elnyerd mások támogatását? Ha nem, akkor el kéne gondolkodnod azon, hogy támogatókat szerezz magad mellé! Minél előbb, annál jobb!

Bika

Remek lehetőségek tárulnak ma eléd! Gondolkozz nagyban! Sokkal jobban állhatnál, ha így tennél! Ha egy személyes vagy online interjúra készülsz, annál magasabb fizetést kérj, mint amit alapból terveztél! A szerencse veled van! 

Ikrek

Valaki, akivel együtt dolgozol, nagy valószínűséggel ki fogja használni a hatalmát! Csak azért, mert a hierarchiában feletted áll, az nem azt jelenti, hogy tiszteletlen lehet veled! Vigyázz, ne hagyd, hogy az ilyen szituációk túl messzire menjenek! 

Rák

Annak érdekében, hogy sikeres légy, határozottabbnak kell lenned!  Mások is ugyanezt csinálják, és azt fogod észrevenni, hogy ha nem így teszel, lemaradsz! Légy asszertív, ha munkáról van szó!

Oroszlán

Egy nehéz hatalmi probléma fog ma előkerülni a munkáddal kapcsolatban, és nagy valószínüséggel elég csúnyán fog alakulni. A többiek felkészültek, és készen állnak harcolni. Neked is így kéne tenned! Csak menj biztosra, hogy nem esel túlzásba! Emlékezz, ez csak egy munka.

Szűz

Egy rámenős munkatárs úgy tűnhet, hogy fenyegetés számodra, de ha jobban megvizsgálod a helyzetet, megláthatod, hogy egész sokat elérhetsz, ha össze dolgozol vele! Nincs szükség arra, hogy ellenfélként tekints másokra, amikor valójában ők a szövetségeseid!

Mérleg

Szokj le arról a rossz tulajdonságodról, hogy túltervezed magad! A hajlam, hogy minden kis idődet kitöltsd, csak rosszat tesz neked! Bízz magadban, és haladj előre, ahelyett, hogy csak terveznél!

Skorpió

Ne hagyj senkit sem az utadba állni! Az időd túl értékes ahhoz, hogy jelentéktelen dolgokra pazarold! Megvan ahhoz a képességed, hogy nagy dolgokat érj el, de csak akkor, ha önállóan dolgozol!

Nyilas

Találd meg a hibát a tervben! Lehet, hogy mások létrehoztak egyes szabályokat, amelyeket követni kell, de te tudod, hogy ezen szabályok felett vagy! Ha bárki talál módot arra, hogy kibújjon alóla, akkor az te vagy! Használd a bájod, és csillogtasd meg a tehetséged!

Bak

Folytasd azt a jó munkát, amit tegnap elkezdtél! A pillanat ereje megvan, szóval ne most lassulj le! Ma több energiád van, mint tegnap, szóval kamatoztasd a munkádban, ahelyett, hogy hagynád, hogy kárba vesszen!

Vízöntő

Nézz körbe a külföldi piacon, külföldi cégek között,  és külföldi emberek közt, hogy megadják azt a löketet, amire szükséged van! Mindegy, hogy jelenleg mit dolgozol, sok energiát kaphatsz, ha körülnézel az országok között!

Halak

Sajnos az út, amelyen jársz, zsákutcába vezetett. Biztosan megvan az energiád ahhoz, hogy végig vidd a feladatod, de valahol az utad folyamán elvesztetted az igazi célod. Lehet, hogy jól járnál, ha leülnél kicsit gondolkodni!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S