horoszkop, ezoteria, karrier, oroszlan
Fotó: Envato

Az Oroszlán ma ne dolgozzon, pihenjen!

blank
blank

H I R D E T É S

A Szűz újra képezze magát, a Halak vitába kerülhet ma!

Karrier horoszkóp május 19-én.

Kos: Változtattál azon, ahogy kezeled a helyzeteket annak érdekében, hogy kibírd a nap okozta nehézségeket. Most mások vették kézbe az irányítást, és jobban teszed, ha követed őket, ahelyett, hogy harcolnál. Most hagyd, hogy mások döntsenek!

Bika: A bátorságod most előretör, és nem félsz attól, hogy megtedd a következő nagy lépést. Merész vagy, kreatív és erős. Vidd végbe a nagy terved! Dolgozd ki a részleteket a fejedben! Gyűjtsd össze a szükséges információkat és erőforrásokat, és sínen leszel!

Ikrek: Bármihez is fogsz hozzá, csináld nagy elhivatottsággal! Most olyan szenvedély van benned, ami nem gyakran jön elő. Használd ki, most meghódíthatod a világot!

Rák: Határozd meg újra, hogy mi okoz számodra örömöt! Talán most nem vagy teljesen boldog a karrieredben. Találd ki, hogy mi az, amitől újra motivált lehetnél, és kezdj el dolgozni érte! Találd meg a harmóniát önmagaddal a karrieredben is!  

Oroszlán: Ha ma nem dolgozol, de a munkára gondolsz, már akkor is a szorongás kap el! Ez egy nem túl pozitív része a hónapodnak, és már most az energiatartalékaidból élsz. Verd ki a fejedből a munkát és pihenj!

Szűz: Valami újat szeretnél, a tudás iránti szomjad olthatatlan. Ez alkalmas idő arra, hogy új képzést keress magadnak! Többet szeretnél tudni, elégíts ki ezt a vágyad, mielőtt felemészt!

Mérleg: Mások azt éreztetik, hogy jobbak nálad, azt, hogy a munkájuk jobb a tiednél, és azt hogy ők a minden, te pedig semmi. Ne ess bele a csapdájukba, semmi sem igaz a felsoroltak közül! 

Skorpió: Példakép vagy mások számára! Példát mutatsz és demonstrálod is a sikereidet. A legtöbb erőd a különleges és egyedi karakteredből jön. Mutasd ki ezeket a tulajdonságokat a körülötted lévőknek! Támogatni fognak téged!

Nyilas: Valaki éppen egy szörnyű történést készít elő számodra. Ne hagyd, hogy ez az ember megússza a tettét! Vágj vissza! Gyűjtsd össze az erőd és mutasd meg a többieknek is, hogy veled így nem lehet bánni!

Bak: Ez egy jó nap arra, hogy a karrieredből fakadó problémákon dolgozz, akkor is, ha éppen nem vagy munkában. Tisztán látod, hogy mit szeretnél, és hogyan érheted el. Használd ki a pillanatot, és cselekedj!

Vízöntő: Intézd el a személyes ügyeidet, hogy jövő héten tiszta lappal indulhass! Ez egy jó nap arra, hogy magadra, és a szükségleteidre koncentrálj! Légy önző, helyezd magad az első helyre! Ez majd jól megalapozza a következő heted történéseit!


Halak: Feszültek lesznek a beszélgetéseid ma. Légy résen, és figyelj azokra az emberekre, akik passzív-agresszív hangnemben beszélnek veled. Fordulj az ilyen emberek felé őszinteséggel és egyenesen! Nem kötelességed az ilyen embereket viselkedését tolerálni!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S