horoszkop, ezoteria, karrier, skorpio
Fotó: Envato

Karrier horoszkóp: a Skorpió adja ki magából a felgyülemlett stresszt!

blank
blank

H I R D E T É S

A Rák még reggel intézze el problémáit, a Nyilas friss energiájával álljon a sarkára.

Karrier horoszkóp május 18-án.

Kos: Zárd ki a munkával kapcsolatos gondolataidat! Ha a munkán jár az eszed, az csak mérgessé és frusztráltá fog tenni. Ha ma dolgozol, próbálj meg inkább a háttérben maradni. Lehetőleg ne beszélgess senkivel, különben abból nagy eséllyel veszekedés alakulhat ki.

Bika: Elhivatott vagy, és a körülötted lévők bíztatnak. Készen állsz a következő nagy lépésre, és nem félsz megmutatni azt, hogy mi rejlik benned. Nagy erő van az ilyenfajta attitűdben. Használd ki!

Ikrek: Mutasd meg, hogy képes vagy harcolni, ha a helyzet azt követeli! Ne hagyd, hogy semmibe nézzenek! Ha most hagyod nekik, később is meg fogják tenni. Akár munkában vagy, akár nem, állj ki magadért!

Rák: Egy munkával kapcsolatos problémád most érte el a legkritikusabb pontját. A mai programjaid ellenére, ezen a problémán jár a fejed, és csak erre tudsz gondolni. Intézd el most, hogy a nap hátralevő részében ne kísértsen!

Oroszlán: Nem félsz attól, hogy nyíltan beszélj másokkal, és ez jó! Mondd el a véleményed úgy, ahogy van, de válogasd meg azt, milyen információkat osztasz meg másokkal! Ez a fajta viselkedés másokat zavarhat, de végül is ez a legjobb mindenkinek. Ne riadj vissza az őszinteséggel járó következményektől!

Szűz: Magabiztos vagy, és érzelmileg is erős és tudatos! Alkalmazd ezt a csodás hozzáállást a munkával kapcsolatban is! Azok a információk, amik ma elérnek hozzád, nagyon értékesek!

Mérleg: Az, ahogyan te dolgozol, nagyon eltérő lehet a többiekétől, de ez nem azt jelenti, hogy a tiéd nem helyes, vagy fordítva. Ne feledd, az ítélkező látásmód könnyen frusztrációhoz vezethet! Hagyd, hogy mindenki úgy éljen, ahogy neki az jó!

Skorpió: Fogd meg az összes előző héten felgyülemlett dühöt, és add ki magadból egy nagy edzéssel! A csapatsportok most különösen jót tennének neked! Rengeteg frusztráció van benned. Itt az idő, hogy búcsút ints neki!

Nyilas: Megújul az energiád. Fektesd be ezt az újonnan jött energiát egy, a karriereddel és munkatársaiddal kapcsolatos terv kitöltésébe! Eljött az ideje annak, hogy magabiztos kiállj azért, amiben hiszel!

Bak: Ma energikusnak érzed magad. Ha ma nem dolgozol, akkor is a munkán jár az eszed. Tervezz egy kicsit a jövődet illetően! A ma elültetett magok, később elképzelhetetlen mennyiségű termést fog hozni!

Vízöntő: Nagy nyomást helyeztek rád a munkádat illetően. Sürgetnek, annak ellenére, hogy te éppen most szeretnéd kicsit lassabbra venni. Ne hagyd, hogy mások irányítsanak! Haladj a saját ritmusodban, és csináld a dolgokat úgy, ahogyan te szereted!


Halak: Ha nem is dolgozol, egy kis kutatás a karriereddel kapcsolatosan később kifizetődő lesz! Merj kockázatot vállalni! Ha így teszel, új lehetőségek fog megnyílni számodra! És légy határozott, amikor másokkal beszélgetsz!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S