horoszkop_ezoteria_karrier_szuz
Fotó: Envato

A Szűz ma használja ki kapcsolatait!

blank
blank

H I R D E T É S

A Mérleg szóljon, ha igazságtalanságot érzékel, a Nyilas tűnjön ki a tömegből!
Karrier horoszkóp július 11-én!

Kos

Valószínüleg úgy érzed, hogy a képességeidet nem tudod megfelelően kamatoztatni  a munkahelyeden. Tudasd a főnökeiddel, hogy így érzel! Mutasd meg a tudásod, és azt, hogy értékesebb vagy, mint amit másik gondolnak!

Bika

A munka világában minden a te előnyödre válik! Emiatt ma csak jó üzleteket köthetsz! Ha egy új munkahelyre vágysz, akkor ez egy jó idő arra, hogy virtuálisan bemutasd magad a munkaadóknak! Jó benyomását fogsz kelteni bennünk!

Ikrek

A munkád miatt frusztrált vagy, főleg azért, mert úgy tűnik mindenki elismerést és figyelmet kap, miközben te vagy az egyetlen, aki keményen dolgozik. Próbálj arra koncentrálni, hogy te mit csinálsz, ahelyett, hogy másokat figyelsz!

Rák

Minden munkával kapcsolatos kockázatvállalás kifizetődő lesz! Olyan helyzetben vagy, amiben tele vagy erővel és önbizalommal. Ne hagyd ezt a remek előnyt elveszni! Bízz magadban, és mások is bízni fognak benned!

Oroszlán

A munkatársaid ma úgy tehetnek, mintha a barátaid lennének, pedig egyáltalán nem azok! Tudd, hogy önző indokaik vannak! Nem azért ilyenek veled, hogy segítsék a karriered! Csak magukra gondolnak, ezért légy óvatos!

Szűz

A mai azon napok egyike, amikor nem azon van a hangsúly, hogy te mit tudsz, henem, hogy kiket ismersz! A kapcsolataid ma nagyon értékesek lesznek számodra! Tartsd a névjegyzéked kéznél! Telefonalj, ha szükséges!

Mérleg

Ma olyan érzéseid lehetnek, hogy mások nem játszanak szabályok szerint. A megérzésed jó! Valaki úgy változtatja a szabályokat, ahogy az neki jó! Nyugodtan szólj a felettesiednek!

Skorpió

A hónap fontos pontján vagy! Nyugodtan tedd azt, amin gondolkozol egy ideje, hogy meg akarod tenni! Bármiféle vakmerő döntés előnyödre fog válni! Ne maradj a háttérben, különben lemaradsz!

Nyilas

Ha hátradőlsz, és lazítasz, nehezen fogsz kitűnni a tömegből! Csinálj valamit, ami által kitűnhetsz! Próbálj meg egy drámaibb, kreatívabb megközelítést! Mások képtelenek lesznek ellenállni a művészi kisugárzásodnak!

Bak

Ne félj végleges, nagy döntéseket hozni, még akkor se, ha technikailag nem vagy abban a pozícióban! A vezetői képességeid a maximumon vannak, szóval mutasd meg magad, és vedd kézbe az irányítást!

Vízöntő

Türelemre lesz szükséged ahhoz, hogy egy olyan emberrel dolgozz együtt, akinek nincs annyi tudása, mint neked! Ha ideje van, ne félj hangoztatni a tudásod, győzedelmeskedni fogsz!

Halak

A hízelgés mindent megad neked, amire ma szükséged van! Nyugodtan dícsérd a főnöködet, és mondd neki azt, amit tudod, hogy hallani szeretne! Légy tiszteletteljes, de ne félj egy kis pluszt adni!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S