horoszkop, ezoteria, karrier, vizonto
Fotó: Envato

A Vízöntő ma jobban jár, ha felvesz egy védőpáncélt!

blank
blank

H I R D E T É S

A Mérleg inkább hallgasson magára, mint másokra, a Rák figyeljen környezetére!
Karrier horoszkóp június 28-án.

Kos

Ma beleállsz a harcba, ahelyett, hogy csak szimplán munkába mennél. Ma nehezen fogsz dűlőre jutni bárkivel is. Valaki ugyanazt szeretné elérni, mint te, ezért ma lesz köztetek egy kis feszültség, de ez teljesen normális!

Bika

Az önbizalmad kifizetődik! Az emberek nem fognak bízni egy olyan emberben, aki nem biztos magában, és a döntéseiben! Mutasd meg, hogy jó vezető vagy azzal, hogy asszertív vagy, és magabiztos! Húzd ki magad, és követelj tiszteletet!

Ikrek

Ma nem fogod magad egyensúlyban érezni a munkatársaiddal. Úgy tűnik, hogy mindenki más hullámhosszon van, mint te, és ez megnehezíti azt, hogy megértesd magad velük. A mai napon jobb, ha nem erőlteted a csapatmunkát!

Rák

Az emberek ma könnyebben kijönnek a sodrukból, ezért légy óvatos! Ha valaki nem úgy beszél veled, mint azt te elvárod, próbáld meg nem magadra venni! Hajlamos vagy ezeket a szívedre venni, anélkül, hogy észrevennéd, és csúnyán visszaszólni! Tartsd magadban az ilyen jellegű visszaszólásokat!

Oroszlán

Készen állsz arra, hogy kézbe vedd egyes projektek irányítását, de sajnos úgy tűnik, hogy egy munkatársad is ugyanezt szeretné tenni. A vezetői szerep megosztása nem egyszerű, szóval ne is próbálkozz vele! Találj egy másik megoldást!

Szűz

Ne légy balek! Állj ki magadért, ha úgy érzed, hogy valaki megszívat, vagy próbál direkt kiszúrni veled! Menj biztosra, hogy fair fizetést kapsz, és azt az elismerést, amit a kemény munkádért érdemelsz!

Mérleg

Az emberek ma nem félnek elmondani neked a véleményüket, még akkor se, ha nem kérted tőlük. Ahogy egyre több ember véleményének leszel tudatában, egyre jobban össze fogsz zavarodni. Ahelyett, hogy mindenki megjegyzését próbálod értelmezni, inkább csak hallgass magadra!

Skorpió

Ma úgy fognak rád nézni, mintha őrült lennél, azért, mert olyan javaslatokat mondasz, ami a fejedben van. Ne hagyd, hogy bogarat ültessenek a füledbe! Az emberek furák, mert félnek. Mutass irányt, és azt, hogy a te módszereid a legjobbak! 

Nyilas

A világ gyorsabban változik körülötted, mint te az szeretnéd. Tölts egy kis időt egyedül, annak érdekében, hogy megnyugodj! Szükséged van egy mentális felüdülésre, annak érdekében, hogy megőrizd a józan gondolkodásod!

Bak

A nap nagy részében a helyzet magaslatán fogod magad érezni, de gontos, hogy ne szállj el! Ha megállsz egy pillanatra, és felméred a helyzetet, meglátod, hogy azok az emberek, akik általában egyetértenek veled, ma ellenkezni fognak! 

Vízöntő

A munkahelyeden lévő ellenséges környezet rosszul fog rád hatni, ha nem vagy elég óvatos! Az érzékeny lelked nincs felkészülve arra, hogy elviselje a folytonos negativitást! Ma jobban jársz, ha felveszel egy védőpáncélt! 

Halak

A szavaid ma túl durvák lesznek egyesek számára, ezért vigyázz azzal, hogyan fogalmazol! Lehet úgy érzed, hogy a te csak cukkolod a többieket, de mások úgy látják, hogy átléped azt a bizonyos vonalat! Ne csinálj ellenfeleket magadnak, inkább köss barátságokat!

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S