karrier, horoszkóp, ezoteria, bak
karrier, horoszkóp, ezoteria, bak

A Bak kössön békét valakivel!

blank
blank

H I R D E T É S

A Bika lépjen valaki nyomdokaiba, a Mérlegnek intenzív napja lesz. Karrier horoszkóp: 2022.11.01.

Kos

A reflektorfényben vagy, és ezzel mindenki tisztában van. Használd ki ezt a lehetőséget, hogy új hírnevet szerezz. Mutasd meg, hogy nyomás alatt is milyen összeszedett és magabiztos tudsz lenni.

Bika

Itt az ideje, hogy valaki más nyomdokaiba lépj. Válassz magadnak egy példaképet, és kövesd. Kérdezz, beszélgess! Tudd meg, hogy jutott el idáig!

Ikrek

Kérj segítséget, ahelyett, hogy mindent egyedül akarnál megoldani. Szereted az erődet és függetlenségedet úgy demonstrálni, hogy egyszerre több akadályt is leküzdesz. Ez most nem a magamutogatás ideje. Nincs rá szükség.

Rák

Minél több embert kérdezel meg, annál több véleményt kapsz, és ez egyre nehezebbé teszi a döntést. Egy ponton abba kell hagynod a tanácskérést, befelé kell fordulnod, és csak magadra kell hallgatnod.

Oroszlán

Telefonhívásokkal, e-mailekkel, papírmunkával, családdal, főnököddel, munkatársad házassági problémáival, mosodával és 1000 egyéb dologgal zsonglőrködsz ma. Az a csodálatos, hogy mindezt hihetetlen kecsességgel és magabiztossággal teszed. Veregesd vállon magad!

Szűz

Nem lesz könnyű egyenes választ kapni senkitől. Az embereknek sok különböző menekülési útvonaluk van, amelyeket megpróbálnak elrejteni előled. Az is lehet, hogy feladod ezt ma, és máskor foglalkozol ezekkel a kérdésekkel.

Mérleg

A mai nap ennek a hónapnak az egyik legintenzívebb időszaka. Természetes, hogy eléred a mélypontot. Ez egyszerűen a dolgok természetes körforgása. Foglalkozz a feladataiddal, és figyelj magadra!

Skorpió

Ne vegyél mindent olyan komolyan. Tudatosan könnyíts magadon, tedd le a stresszt. Sokkal produktívabb leszel, ha képes vagy nyugodtan mosolyogni az állandó versengés helyett.

Nyilas

Rugalmasabb hozzáállással sok olyan ajtón léphetsz be, amelyek korábban zárva voltak. Hallgass meg másokat, és légy hajlandó megváltoztatni a nézőpontodat. Ezzel nagyobb lehetőségek nyílnak meg előtted.

Bak

Általában szétszórt és határozatlan vagy. Ma ez még inkább így van. A jó hír az, hogy képes leszel érzelmileg elszakadni egy bizonyos helyzettől, így racionálisabb és elfogulatlanabb szemmel láthatod a világot. Vízöntő: Kezdj új fejezetet valakivel, akivel hírhedten rosszul megy a kommunikáció.  A mai nap egy új kiindulópont. Fogadd meg, hogy őszintébb és közvetlenebb leszel ezzel a személlyel.

Halak

Az átmenetek soha nem könnyűek, de ma óriási támogatást kapsz azoktól, akikkel együtt dolgozol. Mások bátorítása enyhíti a növekvő fájdalmaidat. Látni fogod, hogy az egyik kényes helyzetből könnyedén át lehet lépni egy másikba.

Forrás: horoscope.com
Fotó: envato
Karrier horoszkóp: 2022.11.01.

H I R D E T É S