karrier, horoszkóp, ezoteria, halak
karrier, horoszkóp, ezoteria, halak

A Halakat valaki kritizálni fogja!

blank
blank

H I R D E T É S

Az Ikrek szedje össze bátorságát és magában keresse a válaszokat kérdéseire, a Bak ‘jótékonykodjon’.  Karrier horoszkóp: 2022.11.09.

Kos

Ha a napi feladataidra koncentrálsz, úgy nagy eséllyel szerezhetsz fontos tudásta a karreirreddel kapcsolatban. Ez az értékes információ a szíveden keresztül fog megtalálni, és nem a fejedben lévő hangok által. Hallgass a megérzéseidre!

Bika

Nagy hatalommal rendelkező pozícióban vagy. Menj biztosra, hogy azt a fizetést kapod, amit meg is érdemelsz. A tehetséged, és kritikus szemed megéri az árát. Szolid megítélésed van. Az emberek számíthatnak rád. Olyan fizetést érdemelsz, ami ezt tükrözi.

Ikrek

A munka és a karrierbeli dolgok most rejtélyek számodra. Minden, ami ezt a témát körülveszi bizonytalan. Nem tudod, hogyan is kéne folytatnod. Fordulj önmagadhoz válaszokért. Többet tudsz, mint amennyit hinnél. Szedd össze a bátorságod!

Rák

Egy új kezdet vár rád. Fény derül egy olyan helyzetre, ami eddig kilátástalan volt. Fordítsd előnyödre ezt az új kezdetet. Kissé változtass a pozíciódon ahhoz, hogy teljes mértékben kiélvezhesd ezt az új izgalmas időszakot!

Oroszlán

Teljesen nyilvánvaló, hogy keményen kell dolgoznod annak érdekében, hogy elérd, amit akarsz. Egy dolog azonban, ami talán nem annyira nyilvánvaló, az a hit. Ne felejts el hinni abban, hogy az, amin dolgozol, sikeres és nyereséges lesz.

Szűz

Jól érzed ma magad, és bár lehet, hogy nem dolgozol, ez jó alkalom arra, hogy a munkával kapcsolatos kérdéseken gondolkodj. Az elméd tiszta, stabil és gyakorlatiasan gondolkozol. Amit ma eltervezel, az később biztosan megvalósul.

Mérleg

 Kérdezd meg magadtól, hogy valóban reálisan látod-e a munkahelyi és karrierbeli helyzetedet. Úgy tűnik, hogy a bolond szerepét játszottad. Ez a fajta hozzáállás az utóbbi időben bajba kevert. Használd ki a mai napot stratégiád újragondolásához. 

Skorpió

Ha egy bizonyos fajta halat szeretnél kifogni, fontos, hogy az ahhoz illő csalit használd. Ugyanez igaz a karrieredre is. Kérdezd meg magad, hogy a megfelelő taktikát használod, a remélt eredmény érdekében. Egy kis változtatásra lehet szükséged.

Nyilas

Egy új lehetőség merül fel számodra. Ne hagyd, hogy ez elvesszen. Lehet, hogy időbe telik, mire a dolgok úgy valósulnak meg, ahogy azt te szeretnéd, de ha megteszed a szükséges lépéseket most, akkor később majd igazán jó helyzetben találod magad!

Bak

Itt az ideje, hogy jó karmát szerezz magadnak. Építsd fel a kozmikus bankszámládat. Röviden: csinálj valami jót valaki másnak. Ajánlj fel ingyen segítséget valaki számára. Így a jövőben nagy jutalmakban részesülhetsz. Aki ad, az kap!

Vízöntő

Elérted az élmények tetőfokát, és most azon gondolkozol, hogyan leszel képes felülmúlni ezt. Ne aggódj! A siker amit a közelmúltban elértél, újra a tiéd lehet. Bízz magadban, és a tehetségedben!

Halak

Egy barátoddal, vagy egy szeretteddel frusztráció alakul ki a mai napon, viszont ezáltal ezáltal máshogy fogsz látni egy helyzetet. Valaki idegesítő kritikája által fény derül egy nehéz helyzetre. Használd ezt az újonnan szerzett 

Karrier horoszkóp: 2022.11.09.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S