karrier, horoszkóp, ezoteria, nyilas
karrier, horoszkóp, ezoteria, nyilas

A Vízöntőt valaki hátráltatja!

blank
blank

H I R D E T É S

A Kos ma egyedül lesz hagyva, a Bikának változtatni kell, rugalmasabbá kell válnia! Karrier horoszkóp: 2022.09.17.

Kos

Ha együttérzést vagy olyan embert keresel, akinek kisírhatod magad, akár tűt is kereshetsz a szénakazalban. A lényeg az, hogy nem leszel túl sikeres a küldetésben. Ma nagyrészt egyedül leszel.

Bika
Egy kis zökkenő az úton a vártnál nagyobb problémának bizonyul. Ez a vakondtúrás tulajdonképpen heggyé változik, ahogy az ellenfeled folyamatosan erősödik. Ez annak a jele, hogy módosítanod kell a nézőpontodon, és rugalmasnak kell lenned.

Ikrek

A mai nappal egy négy hetes ciklus veszi kezdetét, amelyben sokkal nagyobb kihívások elé kerülsz a karrieredben. Ebben az időszakban akadályokba ütközöl, és rájössz, hogy változtatnod kell azon, ahogy a feladataidat végzed.

Rák

Ma a bolygók állása egy könnyedebb, és rugalmasabb általános légkört teremt. A következő négy hétben ez lesz az alaphangulat, ami sokkal kedvezőbb kedvet ad a mindennapokhoz.

Oroszlán

 A makacs és irányító emberek kezelésének titka a kommunikáció. Minél titkolózóbbá válsz a szándékaiddal és terveiddel kapcsolatban, mások annál merevebbek lesznek, ami megnehezíti számodra, hogy kiszabadulj ebből a helyzetből.

Szűz

 Ma kezdődik egy négyhetes ciklus, amelyben vagy learatod a gyümölcsöd, vagy kudarcot vallasz. Ez egy nagyon fontos időszak számodra, szóval készülj fel arra, hogy elemezd a történéseket, és változtass!

Mérleg

Az emberek nem lesznek különösebben megbízhatóak, ezért legyél óvatos, azzal kiben bízol meg. Másoknak csak jár a szájuk, de nem tesznek semmit. Rengeteg ötlet van alakulóban, de meg is valósítani őket az már egy teljesen más dolog. Csak magadban bízhatsz!

Skorpió

A következő egy hónap során azt fogod tapasztalni, hogy a karriered összességében elég jónak mondható. A kommunikáció kevésbé feszült, és úgy tűnik, minden gördülékenyebben megy, mint eddig.

Nyilas

Ha azt akarod, hogy történjen valami, azt mondanod kell! A körülötted lévők most saját magukkal vannak elfoglalva, ezért nem fogják észrevenni, ha valamire szükséged van. Legyél egyértelmű és közvetlen a másokkal való beszélgetés során, mert ez az egyetlen módja.

Bak

A körülötted lévő emberek szavai bátorítóak és segítőkészek. Nem lesz nehéz olyan embert találni, aki egyetért veled és megért téged, így sokkal könnyebben, magabiztosabban haladhatsz a céljaid felé!

Vízöntő

 Még a legjobban kidolgozott terveid is összeomlanak ma valaki váratlan cselekedetének köszönhetően. Egy személy, akivel együtt dolgozol vagy akinek dolgozol, körülbelül olyan kiszámítható, mint a világítás. Ez a személy összezavarja a dolgokat, és megnehezíti a haladást.

Halak

 Ma olyan jelentős változás történik az égbolton, amelyből sok hasznod lesz. Érezni lehet az energia változását. Itt az ideje, hogy tiszta lappal újra kezdd a dolgokat!

Karrier horoszkóp: 2022.09.17.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S