karrier, horoszkóp, ezoteria, nyilas
karrier, horoszkóp, ezoteria, nyilas

A Nyilas nem vesz mindent számításba!

blank
blank

H I R D E T É S

A Skorpiónak sok energiát kell a munkájába fektetni, a Bak ne vigye túlzásba a költekezést! Karrier horoszkóp: 2022.10.28.

Kos

Ma különösen jó vagy a csapatmunkában, ezért láss neki azoknak a projekteknek, amikkel már szemezel egy ideje, és kérd meg az egyik munkatársad, hogy csatlakozzon hozzád. Ez úgy hangozhat, hogy majd jó móka lesz, de valójában sok rossz történhet, ha nem kapod meg a megfelelő támogatást!

Bika

Túl sok ember tarthat igényt az idődre, a magánéletben és a munkahelyen egyaránt. Mindenkinek segíteni akarsz majd, de lehet nem lesz elég időd, energiád, vagy a mentális kapacitásod hozzá. Ne érezd emiatt rosszul magad! Koncentrálj azokra, akiknek a legnagyobb szüksége van rá.

Ikrek

Ma lehetséges, hogy rengeteg dolog van a tennivaló listádon. Habár egyes feladatok könnyűek, lesznek olyanok is, amikkel meggyűlik a bajod. Nem kell az összeset egyszerre megcsinálnod, hagyhatsz párat holnapra is! Haladj a sodrással!

Rák

A hirtelen jött pénzügyi jólét arra késztet, hogy őrült módon költekezz. Annak ellenére, hogy keményen dolgoztál, és megérdemelsz egy kis feltöltődést, bölcsebb lenne tőled ha először át gondolnád, hogy valóban megteheted, hogy gondolkodás nélkül költekezz. Lehet jobban járnál, ha a pénzednek egy részét befektetnéd, hogy a jövőben pénzügyileg stabil lehess.

Oroszlán

A kalandra vágyó hangulatod miatt lehet, hogy legszívesebben útnak indulnál. Viszont az elvégzendő munkáod otthon tartanak. Ha képes vagy megőrizni a fókuszt, és most elvégezni azt, amelyik feladatod éppen kéznél van, akkor semmi sem fog visszatartani attól, hogy a hétvégén valóban azt csináld, amit szeretnél.

Szűz

Valószínüleg nagyon elfoglalt voltál az utóbbi időben. Te sosem a könnyebbik utat választod, és mindig minden energiádat belefekteted az elvégzendő feladatba. Most jobb, ha nem viszed túlzásba! Ha lehetséges, akkor szánj időt arra, hogy felfrissítsd az elméd és a tested egyaránt. Ha ezt megteszed, sokkal könnyebben fogod majd végezni a munkádat.

Mérleg

A barátaiddal való beszélgetések rengeteg új ötletet fognak adni olyan projektekhez, amiket már rég el akarsz kezdeni megvalósítani. Valószínüleg éppen most tudnád megvalósítani azt, amit szeretnél. Ne félj segítséget kérni másoktól!

Skorpió

Ma valószínüleg megbeszélést fogsz tartani. Izgatott lehetsz emiatt, de ez nem csak szórakozás, ez egy nagyobb fejlődést is jelenthet a karrieredben. Arra fogsz rájönni, hogy sok munka egy jó meetinget megtervezni, talán túl sok csak egy ember számára.

Nyilas

Megpróbáltad már publikálni pár kreatív munkádat? Lehetséges, hogy most éppen ezt próbálod tenni, beadni egy magazinnak például. Az egyetlen bökkenő az lehet, hogy egy eshetőségre nem gondolsz…

Bak

Légy óvatos a pénzeddel. Kerüld a ruha boltokat, és az online vásárlást. Ha viszont muszáj vásárolnod, akkor a lehető legkevesebb összeget vidd magaddal, és a bankkártyát pedig hagyd otthon. Ha nem így teszel, azzal csak a saját dolgodat nehezíted meg.

Vízöntő

Bármiféle partneri együttműködésről is legyen szó, valószínűleg jól fog menni. Az üzleti kapcsolataidat figyelembe véve, a siker és az anyagi jólét elérése egy karnyújtásnyira van tőled. Fókuszálj a céljaidra, és seperc alatt el fogod érni őket!

Halak

Határozottan nagyon keményen dolgoztál az utóbbi időben. A laza stílusban való dolgozás sosem volt a te stílusod. Viszton most vegyél kicsit vissza a tempóból, és csak azt a részét végezd el a munkádnak, amit muszáj. Fontos, hogy relaxálj is, hogy aztán megújult erővel térj vissza! 

Karrier horoszkóp: 2022.10.28.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S