karrier, horoszkóp, ezoteria, rak
karrier, horoszkóp, ezoteria, rak

Az Oroszlánnak elfogadónak kell lennie!

blank
blank

H I R D E T É S

A Rák ne titkolózzon, a Halak igyon meg plusz egy kávét, a Vízöntő ne ítélkezzen elhamarkodottan! Karrier horoszkóp: 2022.10.13.

Kos

Amikor azt mondják, hogy “késő az agg ebet táncra tanítani”, valószínüleg úgy érzed, hogy rólad beszélnek. Valaki egy új trükköt próbál neked tanítani, de nem jár sikerrel. Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy nyitott maradj. 

Bika

Valaki olyan erős akarterővel, és meggyőzőképességgel mint amivel te rendelkezel, az utadban áll, és megnehezíti a haladásod. Talán a szívedre kéne venned, amit ez az ember mond, ahelyett, hogy automatikusan blokkolod azt, hogy eljusson a tudatodig. 

Ikrek

A nagy terv amit a hétvége folyamán kitaláltál, és reméltél, hogy a mai reggelen megvalósítasz, egy nem várt tényező miatt, amit szimplán nem vettél számításba elmarad. Ne hibáztasd magad! Ezek az események a semmiből jöttek.

Rák

Oszd meg mindenkivel a jó hírt, ahelyett, hogy próbálod eltitkolni. Idővel, ez az információ ki fog szivárogni, és sokkal jobb, ha nyíltan elmondod, mint rejtegeted. Sokkal felelősségteljesebb és szava hihetőbb lesz mások szemében!

Oroszlán

Az az információ, ami a birtokodba kerül, lehet, hogy nincs ínyedre, de ez nem azt jelenti, hogy haragosnak kell lenned miatta a munkanap hátralévő részében. Inkább nyitottabbnak és elfogadóbbnak kéne lenned. Vezesd be ezeket az ötleteket, ahelyett, hogy elutasítanád őket.

Szűz

Csapatba fogsz állni más önálló dolgozókkal, és megfogjátok osztani a tapasztalataitokat. Mindannyian különálló projekteken dolgoztatok, de most meg kell osztanotok a fejlődéseteket egymással, és megmutatni, hogy mit tanultatok egymástól. 

Mérleg

Az az extra motiváció, amid a hétvége folyamán volt, a hétköznapokra elhalványulni látszik. Ami eddig világos volt, és egyértelmű a fejedben, mostanra zavarossá vált. Tegyél rendet, de csak egyszerre egy lépés!

Skorpió

Te leszel a nyugalom szigete, abban a zűrzavarban, ami körülötted van. Az emberek hozzád fordulnak tanácsért és útmutatásért. Fontos hogy kedves, és segítőkész legyél velük!

Nyilas

A vak engedelmesség a körülötted lévő hatalommal szemben lehet, hogy nem a legjobb ötlet jelenleg. Tegyél fel kérdéseket, ahelyett, hogy gondolkodás nélkül megcsinálod azt, amit mások kérnek tőled. Minden jogod megvan ahhoz, hogy óvatos legyél!

Bak

A heted egy elég zűrzavaros történéssel indul. Mindenki körülötted kissé ki van borulva a hétvége történéseinek köszönhetően. Úgy tűnik, hogy semmi sincs jó helyen, és hogy az emberek kiszámíthatatlanok. Készülj fel, úgy nagyjából bármire!

Vízöntő

Automatikusan szkeptikus vagy egy újonnan kigondolt ötlettel kapcsolatban, ami a asztalodon landol, vagy egy megbeszélés során prezentálják. Az első reakciód az lesz, hogy elutasítsd úgy, hogy meg se vizsgálod. Ne ítélkezz elhamarkodottan. Van ott érték, csak meg kell látni!

Halak

Ahogy telik a munkahét azt fogod megállapítani, hogy a tempó gyors és vakmerő, épp ahogy szereted. Ez az a fajta környezet, amiben remekelsz, szóval használd ki a jelenlegi energiákat. Adj magadnak plusz egy kávét!

Karrier horoszkóp: 2022.10.13.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S