Fiatal üzletasszony
Forrás: Envato

A Bika mai fő témája a szeretet, a Halakat pedig a tisztánlátás vezeti – karrier horoszkóp november 29-re

blank
blank

H I R D E T É S

Precizitás, megvalósítás, új kezdet – ezek a mai címszavak a karrier horoszkópban.

Dinamikus mozgást ígér a karrier horoszkóp a hét első munkanapjára.

Kos

Ha kevés tényt tudsz felmutatni, nehezen fogják elhinni, amit mondasz. Ne tájékoztasd félre az embereket! Mielőtt kiállsz a többiek elé, nézz utána a részleteknek!

Bika

A szeretet az elsődleges késztetésed, minden tettedben ez a motiváló erő.  Ha ez így vagy úgy nem kap szerepet a tevékenységedben, akkor a munkád sem túl sikeres. Találd meg a módját, hogy szeresd a munkádat!

Ikrek

Hatékony és gyakorlatias vezető tudsz lenni. Összefoghatod a csapatot, és végezheted a dolgod. Vázolj fel egy célt vagy egy projektet, és az eredmények fantasztikusak lesznek.

Rák

Higgy abban, hogy az új ötleted megalapozott, és bátran követheted. Nincs okod kételkedni önmagadban vagy a képességeidben. Nagyon kedvező időszak következik, sok mindent elérhetsz most.

Oroszlán

Győződj meg róla, hogy kommunikációd őszinte! Ha düh, frusztráció vagy boldogtalanság érződik rajtad, az emberek sem nem reagálnak rád, sem nem támogatják az elképzeléseidet. Légy őszinte és maradj pozitív.

Szűz

Egy bizonyos területen, vagy egyes készségeket tekintve nagyon tájékozott vagy, betéve tudod minden részletét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindent tudsz. Még mindig konzultálnod kell másokkal, ha olyan dolgokról van szó, amelyekben nem vagy elég tájékozott.

Mérleg

Hagyd veszni a régi elképzeléseidet. Előfordulhat, hogy lejárt az ideje a helynek, ahol dolgozol. Engedd el, és találj valami újat. Kérd ki mások véleményét az üggyel kapcsolatban. A friss szemlélet jót tesz neked. Ne féljen kinyújtani a kezét.

Skorpió

Lassulóban vagy. Minél többet küzdesz, annál inkább olyan helyzethez láncolod magad, amelyben nem érzed jól magad. Engedd el az irányítást, és légy türelmes. Várd meg, amíg eljön a te időd.

Nyilas

Valaki, aki nagyon erős akarattal rendelkezik, átveszi az irányítást. Ami jó a másiknak, az nem feltétlenül jó neked. Kerüld el a csapdát! Csináld a dolgokat a magad módján.

Bak

Minden nap új esélyt ad egy új kezdethez. Rá fogsz jönni, hogy a saját friss hozzáállásod korrigálhatja valaki más nehézkes nézőpontját. Röviden: az önmagadban végrehajtott apró változtatások végső soron mindenkinek segítenek körülötted.

Vízöntő

Fontos betekintést kaptál valamibe. Ez lehetővé teszi a jelenlegi helyzet rendezését. Légy nyitott a feszültségoldás új módozataira! Ha nem tudod meggyógyítani magad és azt a nehéz helyzetet, amelyben vagy, nem fogsz előrehaladni a munkádban.

Halak

A gondolkodásod tiszta és megalapozott. Fontos részleteket fogsz megtudni, amelyek segítenek a fő terv összeállításában. Először illeszd helyükre a nagy darabokat, majd hagyd, hogy a részletek kitöltsék a lyukakat. Minden a helyére kerül, ahogy kell.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S