Optimista férfi
Forrás: Envato

A Mérlegnek és a Nyilasnak jó eredményeket és nagy előrehaladást ígér a heti karrier horoszkóp

blank
blank

H I R D E T É S

Csillagállás december 6-tól 12-ig.

A hét a sok munkáról, a hét vége a rendrakásról és a kapcsolatápolásról szól a heti karrier horoszkóp szerint.

Kos

Tudj meg minél többet mindenkiről, akivel együtt dolgozol. Minél többet tudsz valakiről, annál nagyobb az esélyed a pozitív munkakapcsolatra. Keress módot arra, hogy kifejezd megbecsülésedet vagy háládat a munkájával kapcsolatban. Egy egyszerű köszönőlevélnek is óriási hatása lehet. Előfordulhat azonban, hogy különösebben nem értékelik a gesztust, de te légy türelmes. Próbálj ezen a héten jól öltözködni, már ettől is sikeresebbnek és optimistábbnak érezheted magad.

Bika

Erőteljes érzelmek dominálnak a héten. Ha a főnököd megsért, vagy feldühít, fontolóra veheted a felmondást, de duzzoghatsz is csendben. Próbálkozz közvetlenebb megközelítéssel. Legyen bátorságod kimondani: “Kérlek, hagyd abba” vagy “Kérlek, magyarázd el, hogyan segíthetek a helyzet javításában!” A nyugodt elme igazi érték a stresszes helyzetekben. Ha az érzelmek tombolnak, vonulj vissza, és akkor gyere elő, ha megnyugodtál. Szombaton javul a kommunikáció.

Ikrek

Tegyél meg mindent, hogy nyugodt maradj. Egy alkalmazott vagy munkatárs, aki minden lépésedet megkérdőjelezi, vagy mindig mindent jobban tud, nagyon felbosszant. Nyugodtan mondd el az álláspontod. Fontos a felelősségek megosztása és az együttműködés. A csütörtökön megszerezhetsz egy jobb pozíciót. Vasárnap kapcsolatok kialakítására és új készségek elsajátítására lesz alkalmas.

Rák

A munka és a játék kombinációja ezen a héten a legjobb. Tegyél meg mindent, hogy jól érezd magad. Mindenki kedélyét felvidíthatod. Ápold a kapcsolatokat az eladókkal, az ügyfelekkel és a munkatársakkal. A széles mosoly és az őszinte érdeklődés az te érdekeidet szolgálja. Ismerd el, ha valaki extra erőfeszítést tesz. A hét vége pozitív a hálózatépítéshez, a kutatásokhoz és a fontos kapcsolatok kialakításához. Őrizd meg a higgadtságod a zűrzavar idején. Készíts listákat, hogy rendet tarthass.

Oroszlán

Akkor leszel a legboldogabb, ha lehetőséged nyílik a kreativitásra. Jobban boldogulsz azokban a munkákban, ahol kifejezheted magad. Legyél lelkes, ha új felelősséget vállalsz a munkahelyeden. A részletekre való odafigyelésed felbecsülhetetlen értékű a felső vezetés számára. A reális elvárások segítenek elkerülni a szükségtelen stresszt. Fontos, hogy ügyfeleid, partnereid elégedettek legyenek.

Szűz

Fontos, hogy nagyon átlátható és világos legyen minden, ami a munkával és a pénzzel kapcsolatos. A kis dolgok nagyokká és kellemetlenekké válhatnak. Legyél naprakész, és gondoskodj a problémák megoldásáról.  A siker az emberek és szervezetek összetett hálózatán alapul. A legjobb eredmény érdekében a kapcsolatokat gondozni és ápolni kell. Szombaton és a vasárnap jó lehetőséged nyílik arra, hogy új vagy jobb munkát találj.

Mérleg

Ez egy nagyszerű időszak arra, hogy erős kapcsolatokat építs ki a főnökkel, a munkatársakkal és az ügyfelekkel. Ha új állást kell találnod, az e heti energia az önbizalmat és a cselekvést támogatja. Koncentrálj a hét közepén az egyszerűsítésre és a rendszerezésre. Összpontosíts az eredményekre. Tudd, mit akarsz, és tegyél meg minden tőled telhetőt. Fejezd be az elhalasztott dolgaidat. Keresd a lehetőségeket arra, hogy új készségeket sajátíthass el.

Skorpió

A befolyásolhatatlannak tűnő stresszes események nyugalmat és alkalmazkodóképességet igényelnek. Kerüld a kiütéses győzelmeket. Lassú és óvatos haladás jobb, mint egy azonnali döntés. Szükség esetén feltétlenül szerezd be a feletteseid jóváhagyását. Igazságos és tisztességes természeted kiváló egy olyan vezető pozícióban, ahol döntéseket kell hozni. Dolgozz keményen és költekezz okosan a hét végén. A vállalkozásod jövőjére fordíts gondot. Különösen fontos, hogy pozitív benyomást kelts.

Nyilas

Ez a hét fontos elismeréseket és lehetőségeket hozhat. Szerencsés napok ezek, ha változtatni szeretnél vagy új álláslehetőséget keresel. A boldog üzlet kulcsa az ügyfelekkel és a munkatársakkal fenntartott jó kapcsolat. Legyél megközelíthető. Ez elősegíti a hűség kialakítását. Támogatja azt is, hogy időben értesülj a problémákról. A hét végére ne vállalj plusz munkát vagy kötelezettséget. Szervezd meg jól a tevékenységeidet. Fontos, hogy koncentráltabb és produktívabb legyél.

Bak

Ez a hét igen energiaigényes időszak. Jó benyomást kelthetsz a környezetedben, és olyan emberekre bukkanhatsz, akik támogatják érdeklődésedet. Érdeklődj mások szükségletei iránt, és segíts nekik. Bánj tisztelettel mindenkivel. Akkor leszel a legsikeresebb, ha megfékezed azt a hajlamodat, hogy pontosan kimond, amit gondolsz.

Vízöntő

Ez egy energiaigényes hét. Lehetőségek adódhatnak arra, hogy átvedd az irányítást. Érzelmi konfrontáció lehetséges. Ha mindenkivel jól bánsz, akkor mindannyian kedvelni fognak. Próbálj kapcsolatba lépni a szakmai támogatóiddal a hét végén. Gondolj azokra az emberekre, akik értékes tanácsokat és támogatást adtak neked a múltban. Az a te érdeked, hogy rendszeresen beszélgess azokkal az emberekkel, akiket tisztelsz.

Halak

Ha nehéznek vagy ésszerűtlennek tűnő kéréssel kerülsz szembe, ne mondj nemet.  Jó időszak ez az elismerés kivívására. Keress innovatív megközelítéseket a problémákra. Fontos tudnod, hogy ha nem beszélsz a többiekkel, félreérthetik az indítékaidat. Győződj meg arról, hogy egy oldalon álltok a többiekkel. Vasárnaptól egy hónapon át kiváló időszak nyílik neked a szervezési és ötletelési területeb. Kiváló hálózatépítés indulhat ebben az időszakban.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S