Horoszkóp
Forrás: Envato

A Kosnak vezető szerep, a Szűznek új perspektíva nyílik – karrier horoszkóp február 7-én

blank
blank

H I R D E T É S

Tudatosság, óvatosság, figyelem – kulcsszavak a mai karrier horoszkópból.

Nem lehet ma senki sem tétlen a karrier horoszkóp szerint. Mindenkire sok teendő vár.

Kos

Tökéletes helyzetben vagy ahhoz, hogy vezető szerepet vállalj. Nagyon jók a munkahelyi kapcsolataid, kollégáid támogatnak és kedvelnek. Itt az ideje, hogy ezt az előnyödre fordítsd azt, amit megszereztél.

Bika

A te stabil, megbízható, gyakorlatias gondolkodásod sokkal többet ér, mint az, ha valaki csak üresen beszél. Legyél óvatos, mert valaki meglehetősen önzően cselekszik körülötted. Ez az illető nem a te oldaladon áll, még akkor sem, ha te szeretnéd ezt így gondolni.

Ikrek

Meg kell ma győznöd valakit egy új ötletről.  Az okoz ebben nehézséget, hogy az illetőt nagyon frusztrálja a normáktól való eltérés. Használd az erődet és az önbizalmadat, hogy érvényesülj.

Rák

Nehéz időszakot élsz át, mert a nem egyezik a véleményed a kollégáddal a költségvetéssel kapcsolatban. Te szigorúbb vagy, ő engedékenyebb. Keressetek kompromisszumot!

Oroszlán

Egy férfi munkatársad gyakran keres konfliktust, és az erejét arra használja, hogy uralja a helyzetet – és az embereket -, ahogy csak tudja. Egyelőre jobban jársz, ha együttműködsz vele, mint ha ellene dolgoznál.

Szűz

Figyelj a médiára, beleértve a magazinokat és a rádiót. Az ilyen típusú csatornákon keresztül egy fontos információ kerül az utadba, amely egy vadonatúj perspektívát ad a jelenlegi karrierhelyzetednek. Figyelj!

Mérleg

Egy barát vagy üzleti partner növeli az önbizalmadat, ami arra ösztönöz, hogy előrelépj egy nagy projektben. Fogd fel ezt az ihletet az univerzum egyik fő jeleként, és ne késlekedj tovább. Egy most elkezdett vállalkozás minden bizonnyal virágozni fog.

Skorpió

Bosszantó a munkahelyi légkör, ami megnehezíti, hogy produktív legyél. Nem egyértelmű, hogy mi a következő lépcsőfok a munkában. Neked most az a kulcs, hogy ne reagálj túl semmit, hanem maradj semleges és gyűjts adatokat.

Nyilas

Az ösztöneid azt súgják, hogy álmodj nagyot, de valami mégis visszatart. Előfordulhat, hogy olyan sokat teszel mások megsegítésére, hogy figyelmen kívül hagyod saját személyes fejlődésedet és pénzügyi nyereségedet. Fókuszálj inkább magadra.

Bak

Kövesd ma a vezetőt! Ha megpróbálsz önállóan utakon járni, vagy a saját fejed után menni, nem kapsz túl sok támogatást. Hallgass a feletteseire, és kiérdemelheted a környezeted kegyeit.

Vízöntő

A mai nap hatalmas önbizalmat és bátorságot hoz számodra, amit az elmúlt napokban nem éreztél. Végre újra önmagadnak érzed magad. Olyan bátor harcosként születsz újjá, aki vagy. Fordítsd ezt az előnyödre, és javítsd ki a legutóbbi hibákat.

Halak

A gondolkodásod világos, és a célnak megfelel, de légy óvatos. Valaki valószínűleg kihasznál téged. Az a személy, akivel együtt dolgozol, tudja, hogy az ötleteid jók, és valószínűleg ellopja őket. Légy résen!

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S