Horoszkóp
Forrás: Envato

A Vízöntőt egy románc, az Oroszlánt egy új munka foglalkoztatja – karrier horoszkóp február 14-20.

blank
blank

H I R D E T É S

Kapcsolatok, újrakezdés, részletek – ezek a heti karrier horoszkóp kulcsszavai.

Ezt üzeni a heti karrier horoszkóp február 14. és 20. között.

Kos

Lehet, hogy különösen nyugtalannak érzed magad. Nem mindenki értékeli az innovatív megközelítésedet. Nehéz lehet objektíven felmérni lehetőségeket, különösen, ha dühösnek érzed magad. Az még tovább ront a helyzeten, ha nem ismered fel a saját érzéseidet. Mielőtt bármilyen fejlesztésbe kezdenél, lásd a realitást! Használd a humorérzékedet a nehéz munkatársakkal. A hét végére lazulnak a dolgok. Akkor leszel a legboldogabb, ha egyedül vagy vezetői beosztásban dolgozol.

Bika

Zavaros hét vár rád. Az emberek ingerlékenyek lehetnek, a projektek megkövetelhetik a dolgok újrakezdését, vagy egyszerűen lustának érzed magad. Legyél kedves és optimista. A hét közepén különösen kedvetlennek érezheted magad.  Bízz az emberekkel kapcsolatos megérzéseidben. Legyen bátorságod világos határokat húzni. Ha problémával szembesülsz, keress konkrét, működőképes megoldásokat.

Ikrek

Ezen a héten sok minden történik a felszín alatt. Légy fizikailag aktívabb és nyitott mások véleményére. A tekintélyes pozícióban lévő, határozott véleményt megfogalmazó emberek irritálhatnak. Te csak tedd a dolgod. A munkahelyi barátságok különösen fontosak lehetnek. Beszélgess többet azokkal az emberekkel, akiket kedvelsz, és akikben megbízol.

Rák

Dolgozz keményen, hogy befejezd, amit ezen a héten elkezdtél. A családi érdekek elsőbbséget élvezhetnek. Szánj időt arra, hogy gondosan áttekintsd a személyes költségvetésedet, és a munkahelyeden is figyeld az ellenőrzésed alatt álló pénzügyeket. Az apró részleteket hagyd figyelmen kívül. A hét végén olyan projektekben és közösségekben lehetsz aktív, amelyeknek az a céljuk, hogy a világot igazságosabbá, harmonikusabbá vagy szebbé tegyék.

Oroszlán

Ez a hét kihívásokkal lesz tele. Lassú kezdésre számíts. Lehet, hogy lusta vagy, illetve emellett különösen nyugtalan is. A hét közepe barátságokat és kellemes kapcsolatokat hoz. Ha munkát keresel, tegyél érdemi lépéseket. Fejezz be mindent, amit tudsz. A legjobb eredmény érdekében ügyelj a részletekre. Ez magában foglalja a tervezett változtatásokat is. A hét végén olyan partnerségek és erőfeszítések kapnak teret, amelyek összehozzák az embereket.

Szűz

A munkahelyi barátoktól jöhetnek a legjobb tanácsok és támogatások a hét elején. Jó alkalom közös ebédekre. A hét közepén különösen érzékeny lehetsz a munkahelyi finom érzelmi áramlatokra. Segíthetsz bármilyen stresszes helyzet enyhítésében. A közvetlenség sokat segíthet. Tedd szóvá, ha valami bizonytalanná tesz vagy kényelmetlen.

Mérleg

A hét elején privát beszélgetésekben tisztázhatod az esetleges problémákat. Tedd szóvá, ami stresszt okoz, ahelyett, hogy kritizálnál vagy vádolnál bárkit. A legjobb eredményeket akkor éred el, ha megkeresed a közös nevezőt. Lehetséges, hogy egy romantikus flört nagyon leköti a figyelmedet. A kreatív képzelőerőd is nagy. A környezeted értékelni fog. Ez a hét remek alkalom a pozitív kapcsolatokra és a munkahelyi szórakozásra.

Skorpió

Lehet, hogy nem te vagy a legkiválóbb ember, de rendkívül megbízható vagy. Valószínűleg ez a meglehetősen felejthető hetek egyike, de ha jó csapatjátékos vagy, az építeni fogja a hírnevedet. A hét végére nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel. Próbáld meg a másik szemszögéből is megvizsgálni a dolgokat. Az empátia közelebb visz a megoldáshoz. Ha lehet, tarts egy kis szünetet ezen a hétvégén.

Nyilas

Szociális képességeid a hét elején a reflektorfénybe helyezhetnek. Beszélj idegenekkel, teremts szemkontaktust, adj őszinte bókokat! Alkalmas ez a hét a projektek befejezésére és a gondos kutatásra is. Szánj egy kis időt a rendrakásra. Türelmesen vizsgáld felül a kérdéses ügyeket. A valódi szórakozás és pozitív hangulat vonzza a sikert.

Bak

A kihívások segítenek kiállni azon értékek mellett, amelyekről tudod, hogy nem kötsz kompromisszumot. A tisztesség fontosabb, mint a népszerűség vagy a gyors siker. Őrizd meg a magabiztosságodat akkor is, ha hibázol. A pénzügyekben légy transzparens és korrekt! A lassú, részletorientált megközelítés a legcélravezetőbb.  A hét közepén segítőkészséget és pozitív visszajelzést kapsz a munkatársaktól. Ez a hétvége ideális a nyaralásra.

Vízöntő

A legtöbb irodai románc boldogtalansággal ér véget, ennek ellenére van valaki, akire sokat gondolsz mostanában. Ne feledd, ez a szál bonyolulttá teheti a dolgokat, és frusztrációt is okozhat. Úgy érzed, egyhelyben topogsz. Ha nincs alkalmad elutazni, legjobb, ha megőrzöd a türelmed, és megteszel mindent, ami tőled telik.

Halak

Előfordulhat, hogy valakivel rosszul sül el a közvetlen konfrontáció. Hagyd békén az embereket, végzed a munkádat a lehető legszerényebben. Legyél türelmes, ha frusztráló vagy rosszul működő helyzetben van. Hamarosan változnak a dolgok. A hét közepén sikerül a napirended ügyében előrelépéseket tenni. Jobb, mint egyedül dolgozni. Ha lehetséges, tarts egy kis szünetet ezen a hétvégén. Ez javítja a perspektívádat.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S