blank
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Rákra és a Szűzre vidám hét vár – karrier horoszkóp február 22-től 27-ig

blank
blank

H I R D E T É S

A karrier horoszkóp szerint a héten többeknek sikerül beazonosítani és megszüntetni a munkahelyi stresszforrásokat.

Heti karrier horoszkóp február 22-től 27-ig.

Kos

Keresd meg, mi okozza a stresszt a munkahelyeden! Lehetőséged van beazonosítani azokat a nyomásokat, amelyek negatívan érintenek téged. Légy okos, és cselekedj, mielőtt egy lehangolódsz. Jó lenne jegyzetfüzetet hordani magadnál, hogy a jó ötleteidet leírhasd. Az emberek lehetnek rosszkedvűek vagy kritikusak. Maradj pozitív, határozott és tisztelettudó. Ne feledd, néha meg kell tanulni különböző viselkedésmódokat.

Bika

Nagy energiák mozognak azért, hogy biztonságot építs és haladj előre. Próbáld meg egyensúlyba hozni a munkát és a magánéletet, mert mindkét területen fontos feladatod van.  Ne reagáld túl a hét közepén egy nehéz főnök vagy partner kellemetlenkedését! Ne habozz átvenni a vezetést minden olyan területen, ahol magabiztosnak érzed magad.

Ikrek

Tedd meg a tőled telhető legjobbat ezen a héten. Természetes vágyad, hogy átvedd a vezetést, csalódást hozhat. Türelem és a múltbeli munkák átvizsgálása szükséges. A munkahelyi barátok javíthatják a hangulatot. Jó időszak ez a papírmunkákra és az információk megosztására. A hét vége érzelmileg megterhelő lehet. Aggodalomra adhatnak okot a nagy változások, melyek fölött nincs hatalmad. Próbálj nyugodt maradni és őrizni a reményt!

Rák

Valószínűleg vidáman kezded a hetet. A nőkkel különösen jó kapcsolatot ápolsz.  Jó alkalom ez arra, hogy tanácsot kérj olyan emberektől, akiket tisztelsz. Ez egy mozgalmas időszak. Egyes dolgok tovább tarthatnak, mint amire számítottál. A nagy változatosságot kínáló munka a legjobb. Ez egy nagyon stabil és eredményes hét lehet.

Oroszlán

Lehet, hogy ezen a héten néhányan jobban odafigyelnek rád. Ragaszkodj a bevett eljárásokhoz. Legyél különösen türelmes a kritikus vagy igényes emberekkel. Nehéz lesz nyugodtnak maradni. A legjobb út az, ha jókedvű és elfoglalt vagy. Ne csevegj túl sokat.  Lehet, hogy segíthetsz egy munkatársadnak, aki nehéz időket él át. Ha megteheted, csinálj egy hosszú hétvégét!

Szűz

Ez egy boldog hét lehet. A családi ügyek több időt és figyelmet igényelhetnek. Ez különösen igaz, ha nyaralást tervezel. Remek alkalom nyílik egy rövid kiruccanásra. Ha dolgoznod kell, keresd meg a módját, hogyan segíthetsz mások szórakozásban. Még ha nem is vagy magas pozícióban, keress apró módokat, hogy jó véleményt mondj mások munkájáról. A munkahelyi barátságok kellemessé teszik a napokat.

Mérleg

Azokban a helyzetekben működsz a legjobban, ahol úgy érzed, hogy megbecsülnek. Ha úgy érzed, kevés irányítás van a kezedben, akkor ideje elgondolkodnod a változtatáson. Ha megbecsülnek, győződj meg róla, hogy jó csapatjátékos vagy-e. Nagyon elfoglalt leszel. Ez egy remek időszak arra, hogy ápold vagy megújítsd a kapcsolatodat azokkal az emberekkel, akik támogatnak téged vagy segítik a munkádat. Meglehetősen lustának érzed magad ezen a hétvégén – ez rendben van.

Skorpió

Nagyon boldog időszakot élsz. A barátaid értékelik a segítőkészségedet és az intellektusodat. Ez a hét válaszúthoz vihet. Fontold meg a munkahelyváltást, ha valamilyen napi stresszel nézel szembe. Az első lépésed az legyen, hogy beszélsz a feletteseddel. Ez egy jó alkalom a munkaterület átszervezésére is.

Nyilas

Lehet, hogy csalódottnak érzed magad ezen a héten. A munkahelyi problémák arra késztethetnek, hogy valami jobb után kutass. Ez nem az impulzív cselekvés ideje. Legyél óvatos azzal kapcsolatban, hogy mit mondasz, vagy hogyan engeded kifejezésre az érzéseidet. Tegyél meg mindent, hogy befejezd, amit tudsz. A munkahelyi barátok inspirációt és szórakozást jelentenek. A problémákat tereld pozitív irányba.

Bak

Ha a karriereden gondolkodsz, vagy másokat vezetsz, fontos, hogy a munkát az adott személy temperamentumához és képességeihez igazítsd. A megfelelő illeszkedés biztosítja az erőforrások jó felhasználását. A hét közepén lesz energiád arra, hogy elemezd a munkahelyi szokásokat és a munkaköri leírásokat. Ne ígérj túl sokat. Előfordulhat, hogy a hívások, SMS-ek és váratlan megbízások elkerülnek most. A hét vége lehetőséget kínál arra, hogy egy közös cél érdekében összehozd az embereket.

Vízöntő

Ezen a héten légy különösen türelmes. Minél kevésbé sietsz, annál jobb. A legjobb eredményeket a bevett rutinok betartásával érheted el. Ha vezető vagy, ne feledd, hogy az emberek szeretik, ha a munkájuk egy része fölött önállóan dönthetnek. Ha ez az autonómia hiányzik, nő a stressz és romlik a munkamorál. Legyen bátorságod megszólalni.

Halak

Ennek a hétnek zökkenőmentesnek kell lennie. Akkor lesz a legboldogabb, ha betartod a szokásos rutinokat. Ha problémáid vannak egy munkatársaddal vagy szakmai partnerrel, próbáld konkretizálni a feszültség okait, mondd ki, miben látod a problémát. A ki nem mondott neheztelés szükségtelen stresszforrás lehet. Hallgasd meg mások véleményét, és légy hajlandó kompromisszumot kötni. Ez egy jó alkalom a családi pihenésre is.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S