Horoszkóp
Forrás: Envato

A Rákra utazás vár, a Bikának tanulási vágya van, a Vízöntő még mindig nem tudja rendezni sorait a kollégájával. Karrier horoszkóp – október 13.

blank
blank

H I R D E T É S

Az információáradat szinte mindenki karrierjében fontos ma. Ezt üzenik ma a csillagok!

Érdemes ezt az időszakot a saját javunkra fordítani. Ezt javasolja a karrier horoszkóp ma mindenkinek.

Kos

Az információ olyan nagy iramban és mennyiségben zúdul rád, hogy alig tudsz lépést tartani. Vedd észre, hogy ezekkel ma nincs dolgod, ráérsz később foglalkozni velük! Róma sem egy nap alatt épült fel.

Bika

Ma kíváncsibb vagy, mint valaha. Szinte szomjazod a könyveket, a további információkat, további részleteket. A következő két hétben ez a tendencia folytatódni fog. Vegyél valamilyen órát, továbbképzést!

Ikrek

Az intuíció ma nem elég. Az embereknek hideg, kemény tényeket követelnek. Ez a tendencia a következő két hétben is folytatódni fog – ezért mindenképpen legyen kéznél a tények arzenálja.

Rák

Kilátásban van egy rövid utazás, ami összefügg a következő pár hét munkájával. Vagy egy különleges projekt, vagy egy konkrét kutatás miatt küldenek el egy utazásra. Akárhogy is, élvezd ezt a változást. Inspirálni fog.

Oroszlán

Eleinte élvezed a sok információt, ami a következő két hétben zúdul rád, de aztán lelassulsz, és össze is zavarodsz tőle. A legfontosabb ebben az időszakban az, hogy lépésről lépésre haladjunk. Próbáld meg nem túlterhelni magad!

Szűz

A másokkal folytatott kommunikáció különösen fontos lesz a következő két hétben. Ennek eredményeként jelentős haladás várható. Óriási lépéseket tehetsz előre az éves céljaidat tekintve. Használd okosan és hatékonyan ezt a produktív időszakot!

Skorpió

Készülj fel arra, hogy a következő pár hétben mentális harcok várnak rád! Nem osztják a véleményedet, és nem félnek ezt elmondani neked.  Védekező helyzetben találhatod magad.

Nyilas

Bizonytalan a helyzeted, ezért alkalmatlannak vagy haszontalannak érzed magad. Ne légy ilyen kemény magaddal! A helyzet az, hogy nincsenek a birtokodban azok az információk, amik kellenek a folytatáshoz. A következő két hétben ez változni fog.

Bak

Munkád gördülékenyebben fog működni a következő hetekben. A lényeg, hogy ne kényelmesedj el! Könnyű lustává válni, amikor a feladat kevesebb erőfeszítést igényel. Jobb, ha inkább többre törekedsz!

Vízöntő

Sajnos a következő hetekben is folytatódik a korábbi téma: valakinek nem tudsz a szemébe nézni a munkahelyeden. Ne feledd, hogy a kommunikáció nagyon fontos! A magad részt tedd meg!

Halak

Felgyorsul a gondolkodásod. Azt fogod tapasztalni, hogy ami korábban órákat vett igénybe, most néhány perc alatt kész. Ez a szellemi dinamizmus veled lesz a következő hetekben, fordítsd ezt a javadra! Nagyon sok mindent elérhetsz.

Fotó: Envato

#horoszkop #karrier #ezoteria

H I R D E T É S