mobilapplikacio, karrier, teljesitmeny, produktivitas
Fotó: Envato

5 mobilapplikáció, amellyel könnyen mérheted teljesítményed

blank
blank

H I R D E T É S

Ha otthonról dolgozol, netán a munkahelyeden szeretnéd hatékonyabban eltölteni az idődet, akkor a teljesítmény mérő applikációk nagy segítséget nyújthatnak számodra is. 

Leginkább az otthoni munkavégzésre jellemző, hogy könnyen elmegy az idő, hamar elterelődik a figyelem, ami viszont sokszor nem vezet eredményességre. De ugyanez igaz lehet egy irodában töltött napra is, amikor a kollégákkal való beszélgetés vagy a kávézások több időt vesznek el tőlünk, mint ahogy azt gondolnánk. Amennyiben szeretnéd látni, hogy a nap mely szakaszában, mennyi időt töltesz el valóban hatékonyan, akkor olvasd el ajánlónkat a teljesítmény mérő mobilapplikációkkal kapcsolatban.

Hourstracker

Az alkalmazás segítségével pontosan mérhetjük és követhetjük a munkával töltött időnket, így azoknak főként ajánlott, akik szigorú ütemterv szerint dolgoznak, és rendkívül sok feladatuk van. További előnye, hogy számon tartja a jövedelmeket, valamint a fizetési határidőket, így tényleg széleskörűen alkalmazhatjuk.

Andoridra innen lehet letölteni, iOS-re pedig innen.

Timely 

A Timely amellett, hogy időmérő funkcióval rendelkezik, egyedi naptárt is megtalálunk benne, így ez a tervezés folyamatát is nagyban leegyszerűsíti. Mindezen túl segítségével összehasonlítható a munkára fordított tervezett és tényleges idő, tehát könnyen mérhető a produktivitás és az eredményesség. 

Andoridra innen lehet letölteni, iOS-re pedig innen.

Hours

Ez az applikáció rendkívül elterjedt, ami nem is véletlen. Olyan intelligens funkciókat foglal magában, mint az emlékeztetők vagy a jelentések, így valóban gyorsan felmérhetjük a teljesítményünket. Használata rendkívül egyszerű és mindenki számára könnyen kezelhető, ezért is közkedvelt minden korosztályban.

Andoridra innen lehet letölteni, iOS-re pedig innen.

Hubstaff

A Hubstaff használatával nem csak magunk, de alkalmazottaink vagy kollégáink munkájába is könnyen beleláthatunk. Átfogó képet kaphatunk arról, hogy milyen projekt fut éppen, és arra mennyi időt szánnak. Ebből kifolyólag ez nem csak magányszemélyeknek, de kisebb és nagyobb cégeknek is rendkívül nagy segítség lehet. 

Andoridra és iOS-re innen lehet letölteni.

TrackingTime 

Alkalmazása nagyban segít minket abban, hogy az adott projektre fordított időnk pontos mérésre kerülhessen. Ezáltal átláthatjuk, hogy mivel mennyit foglalkozunk, és könnyen újra tervezhetjük munkafolyamatainkat, amennyiben ez szükséges. Tartalmaz továbbá jelentéseket, így használata tényleg megkönnyítheti a munkavégzésünket, akár irodában, akár itthonról dolgozunk.

Andoridra innen lehet letölteni, iOS-re pedig innen.

Mindenképp érdemes időt fordítani tehát arra, hogy valamilyen szinten, rendszeresen mérjük teljesítményünket. Ha nem szeretnénk állandóan az órát figyelgetni, és papírra jegyzetelni, akkor a fent említett alkalmazások tökéletes választásnak bizonyulnak. 

Szerző:I.A.
Fotó: Envato

H I R D E T É S