Online parti
Forrás: Envato

Így bulizhattok online is karácsonykor!

blank
blank

H I R D E T É S

4 tipp, ha inkább online zárnátok le ezt az évet is.

Idén talán több esély van arra, hogy személyesen koccintsatok és ünnepeljétek meg a mögöttetek álló hónapokat, előfordulhat, hogy biztonságosabbnak érzitek online találkozást. A járványhelyzet sok csapatot inspirált online megoldásokra, nem csak a munkavégzésben, a karácsonyi bulik lebonyolításában is. Mutatjuk a legizgalmasabbakat!

Koktélparty

Nagyon jó esetétek lehet, ha megbíztok egy profi mixert, hogy tartson nektek online koktél keverő tanfolyamot. Előre kiküldhetitek a kollégáknak az alapanyagokat, sőt, ha kis csapat vagytok, személyre szabott koktélokat is megálmodhattok egymásnak!

Mézeskalácsház workshop

Építsetek közösen mézeskalács házat! Kicsit ragadós, viszont rengeteg kreativitás van benne, és egy egész délutánt eltölthet vele a csapat. Egy szép ajándékdobozban mehetnek mindenkinek az alapanyagok és a díszek és egy virtuális meetingen keresztül indulhat az alkotás. Ha a végén inkább romok lesznek az sem baj, megfejelhetitek egy- egy kreatív prezentációval az estét, ahol mindenki igyekezhet „eladni” saját alkotását.

Kvíz este

Némi finomsággal és világító gombbal felszerelkezve kezdhetitek az online találkozót. Érdemes megbízni egy „kvízmester”, aki lehet a csapat trénere például. A kvízbe különböző tematikus blokkokat tehetettek: karácsonyi dal felismerés, igaz/hamis állítások a kollégákról, karácsonyi filmismeret. Garantáltan sokat fogtok nevetni, és akár egy kicsit többet is megtudhattok egymásról.

DIY dísz készítés

Nem kis meglepetés fogja érni a kollégákat, amikor a karácsonyi dobozban némi műhavat, spárgát, mini karácsonyfát, félgömböt, szalagot és csupa – önmagában értelmezhetetlen tárgyat találnak. Nem is kell elárulni, hogy mihez fogtok kezdeni vele, addig mehet a találgatás! A karácsonyi bulin pedig együtt, egyszerű karácsonyfadíszt készíthettek az alapanyagokból, így egy kicsit ott lesztek egymásnak az ünnepi díszítésben is.

Forrás: https://www.hoppier.com/blog/virtual-christmas-party

Szerző: B.B.

Fotó: Envato

H I R D E T É S