karrier, otthon végezhető munka gyesen lévő anyukáknak, állás kisgyermekes anyukáknak
karrier, otthon végezhető munka gyesen lévő anyukáknak, állás kisgyermekes anyukáknak

Otthonról végezhető munkák anyukáknak

blank
blank

H I R D E T É S

Kisgyerekes anyukáknak gyakran van szüksége olyan munkára, ami otthonról végezhető és ami mellett rugalmasan rendelkezhet a saját időbeosztásáról. Ehhez legtöbbször mindössze internetre, rengeteg motivációra egy laptopra van szükség, vagy még ezekre sem. 

Az alábbiakban szeretnénk ötletet adni néhány online és offline munka felsorolásával, amelyek könnyedén beilleszthetőek egy otthon lévő kisgyerekes anyuka életébe.

Direkt marketing

Emlékszel még az Avon tanácsadókra? A közvetlen értékesítés őse, az 1886-ban alapított Avon az egyik első cég volt a történelemben, amelyik tanácsadókkal, az un. Avon ladykkel dolgozott. A direkt marketing ma is jó lehetőség lehet arra, hogy valaki a munkát és a családot összeegyeztesse.
Rengeteg jó hírű cég működik így, és általában ők biztosítják a termékeket, amelyeket forgalmazhatsz és eladhatsz. Megtartod a nyereség bizonyos százalékát, és akkor dolgozol, amikor neked megfelel.

Házi gyermekfelügyelet

Ha amúgy is sok időt töltesz a gyerekek gondozásával, akár fizetést is kaphatsz azért, hogy hasznosítod a szakértelmedet. A baby sitter munka kifizetődő lehet, és az otthoni munkavégzés minden előnyét kínálja. Rengeteg tanfolyam és online képzés is van ma már, hogy bővítsd a tudásodat és a szakértelmedet ezen a területen.

Klikkelés, kérdőív kitöltés pénzért

A tapasztalat azt mutatja, hogy jelenleg inkább angol nyelvű oldalakon lehetséges pénzt keresni klikkeléssel, vagy kérdőívek kitöltésével. Az internetet böngészve megtalálhatod azokat a legjobb oldalakat is, ahol egy egyszerű klikkeléséret is fizetnek, ilyenek például a Neobux, Adbtc, Ojooo, vagy az InboxDollars is.

Otthoni süteménykészítés 

A sütés iránti szeretetedet könnyen átalakíthatod karrierré azzal, hogy otthonról árulod a pékárut. Ma már sok hobbicukrász értékesíti a termékeit a magyar piacon. A közösségi médiának köszönhetően könnyen megalapozhatod a vállalkozásod sikerét és képekkel, videókkal keltheted fel az érdeklődést a süteményeid iránt. Próbáld meg felismerni a piaci rést, és tedd egyedivé a termékeidet, hogy azok kitűnjenek a többi közül!

Life coaching

A magánéletben te vagy az az ember, akihez mindenki tanácsért fordul? Ha van ilyen affinitásod, akkor egy kis tanulással speciális képesítést szerezhetsz és életvezetési tanácsadó lehetsz, amit könnyen menedzselhetsz otthonról is, például Skype vagy Zoom segítségével. A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység. Azonosítja és fejleszti a személyes képességeket, meglévő erősségeket és ezzel segíti az elakadások, problémák megoldását.

Jógaoktató

A jógaoktatáshoz elsősorban megfelelő képesítést kell szerezned, de ha ez megvan, akkor elég egy szabad helyiség a házatokban, vagy egy szabad szoba, amit jógastúdióvá alakíthatsz. Hozz létre egy foglalási rendszert és egy közösségi médiaoldalt, hogy reklámozd a szolgáltatásodat és máris indulhat a vállalkozás. 

Online értékesítés

eBay, Facebook Marketplace … rengeteg olyan platform van, ahol eladhatod azokat a dolgokat, amikre már nincs szükség, a használt ruhától a megmaradt építőanyagokon át az autókig. Mindig lesz valaki, aki éppen azt keresi, amire neked már nincs szükséged. És ha már megszabadultál a saját cuccaidtól, miért ne hozhatnál létre például egy olyan vállalkozást, ahol az emberek elhozzák neked a nem kívánt tárgyaikat, te pedig eladod őket, és részesedést adsz nekik a nyereségből?

Szerző: K.T.
Fotó: Envato

H I R D E T É S