Asztrologus
Forrás: Envato

A Szűznek és a Mérlegnek lelki békét, a Bakoknak romantikát ígér a mai nap – karrier horoszkóp november 26.

blank
blank

H I R D E T É S

Érezhető a hétvége közeledte. Pihenőidő következik a karrier horoszkóp szerint.

A karrier horoszkóp segít eligazodni a történések között.

Kos

A szüleid – különösen az édesanyád – jelentős szerepet játszik ma, akár veled él, akár nem. Talán az ő bölcsességei vezetnek ma, és segítenek a munkával kapcsolatos kérdésekben.

Bika

Olyan vagy, mint egy nyitott könyv. Az arcodra van írva, mit gondolsz. Emiatt nincs értelme elrejteni a munkáddal kapcsolatos érzelmeidet. Teríts ki mindent bátran!

Ikrek

Itt az ideje, hogy másokért is dolgozz, ne csak magadért. A nagylelkű, kedves cselekedetekkel jó pontokat szerezhetsz a karmikus világban. Szentelj ennek időt és energiát!

Rák

Keress olyan módszereket, amelyekkel környezetbarátabbá teheted a munkahelyed. Az újrahasznosító dolgok óriási változást hozhatnak. Kérj tanácsot másoktól ezekben a kérdésekben.

Oroszlán

Jó perspektíva abból a pozícióból, ahol jelenleg vagy. Tisztán látod a helyed, és azt is, hová szeretnél eljutni. Nem mindenki támogatja a végső álmodat. Érdemes ezeket az embereket elmozdítani az életedből.

Szűz

Kiváló nap ez arra, hogy a lelki békét megteremtsd. Ügyelj a mentális egészségedre is! A héten annyi figyelmet fordítasz a lelki dolgokra, hogy teljesen elfelejted a szellemedet is táplálni.

Mérleg

Hallgass felemelő zenét! Egy kellemes dallam megnyugtatja a lelked, és világosabban át tudod gondolni, mind az igényeidet, mind a céljaidat. Gondolkozz nagyobb léptékben. A zene segíteni fog.

Skorpió

Ne légy olyan óvatoskodó, ismerd fel, hogy tanulhatsz másoktól. Ha azt állítod, hogy mindennel meg tudsz birkózni, akkor elzárod magad a bölcsességtől, amely viszont óriási segítséget jelenthet a karrieredben. Légy nyitott mások felé.

Nyilas

Nehéz problémákkal kell ma megküzdened. Megpróbálhatod lesöpörni magadról a nehéz érzéseket, de ez nem túl egészséges módja a megoldásnak. Ez csak megnehezíti a tisztánlátást a következő héten.

Bak

A romantika nagyban segíti a karrieredet. Ha van lehetőséged élvezni a meghittséget, az sok nyugalmat adhat, és támogathatja a jövő heti aktivitást is. Csak ügyelj arra, hogy ne keverd össze az üzletet az örömmel.

Vízöntő

Figyelj oda a testvéred vagy olyan emberek tanácsára, akiket testvérként szeretsz.  Ők jól ismernek téged, és sok mondanivalójuk van a karrieredről. Olyan dolgokat láthatnak meg, amit te nem vagy képes.

Halak

A mai nap egyik fő témája a „személyes tér” lesz. Fontos, hogy amikor dolgozol, jól körülhatárolhatóak legyenek a határaid – mind fizikai, mind szellemi értelemben. Győződj meg arról, hogy mások tiszteletben tartják ezeket a határokat.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S