Flört
Forrás: Envato

A Bika és a Bak derűt hoz, a Skorpióra flört vár – heti karrier horoszkóp november 20–december 5.

blank
blank

H I R D E T É S

Sok munka és új dolgok felkutatása mellett flörtöt is ígér a heti karrier horoszkóp.

Vegyes hatásokat ígér a karrier horoszkóp a hétre mindenkinek.

Kos

Stresszes időszak vár rád. Lehet, hogy keményen kell dolgoznod, mert attól tartasz, hogy elveszíted az állásodat. Tedd meg, amit tudsz, hogy mások magabiztosabbak és nyugodtabbak legyenek. Jó időszak ez arra, hogy kilépj a komfortzónádból. Tele leszel energiával. Olvass, kutass az érdeklődési körödön belül, hogy javíts a kilátásaidon.

Bika

A gazdasági visszaesés nem ok arra, hogy eluraljon a félelem. Bízz a megérzéseidben a zavaros helyzetekben. Az első gondolataid valószínűleg igazak. Mások kritikáját nehéz lehet elfogadni. A mikromenedzselés miatt stresszesnek érezheted magad. Tegyél meg mindent, hogy jobb kedved legyen, bármi történjék is. Ha megnevetteted az embereket, az nagyon pozitív hatással lesz mindenkire.

Ikrek

A kemény munka, a hasznosság és elérhetőség magától értetődő. Jó, ha egyensúlyba hozod a munkát az életed egyéb területeivel. Keress olyan dolgokat, amelyek a munkán kívül élvezetes elfoglaltságot jelenthetnek. Jó időszak ez arra, hogy azzal foglalkozz, ami igazán érdekel. Előfordulhatnak nem várt félreértések. Keresd meg a módját, hogy képes legyél elismerni mások hozzájárulásait.

Rák

A kreatív ötletek most mindenhol jelen vannak. A szenvedélyesen csinálni valamit nagyon jó, de a család vagy a személyes idő feláldozása hiba lenne. Győződj meg arról, hogy az életedben a munka és a játék egyensúlyban van. Jó időszak ez arra, hogy foglalkozz az újrahasznosítás kérdésével, vagy azzal, hogy tedd környezetbarátabbá a munkahelyedet.

Oroszlán

Változatos időszak ez. Néha úgy érzed, nem tudsz dönteni. Hasznos lehet olyan valakivel együtt dolgozni, aki szervezettebb, mint te. Még egy szigorú főnök is jó erőforrás lehet. Ne hagyd, hogy egy negatív ember cserbenhagyjon. A zene segíthet a középpontban maradni. Ezek a napok kiválóak csapatépítésre és hosszú távú tervezésre. Ne szigeteld el magad másoktól. A munkahelyi barátok növelhetik az önbizalmat.

Szűz

Ez az időszak bonyodalmakat hozhat a feltételezések vagy a munkával kapcsolatos flört miatt. Készíts írásbeli ütemtervet a projektedhez, és tartsa is be. Ez az időszak a közös pénzügyekre, az újrahasznosításra helyezi a hangsúlyt. Előfordulhatnak szerencsétlen nézeteltérések az kollégáiddal vagy a főnököddel a döntési folyamatok miatt.

Mérleg

Ez az időszak egyszerre lehet kellemes, és történhetnek buta hibák is. Kérj meg valakit, akiben megbízol, hogy nézze át a munka részleteit. Próbálj több időt fordítani az új technológia megismerésére, hogy könnyebben és hatékonyabban működhess. Ez különösen jó időszak a kutatás és a költségvetés tervezése szempontjából. Konfliktusok adódhatnak az irányítással kapcsolatban. Előfordulhat, hogy megtagadod az együttműködést valakivel, akiről úgy érzed, nincs abban a helyzetben, hogy irányítson.

Skorpió

Azok az emberek, akik nem kommunikálnak, frusztrálóak lehetnek. A legnagyobb problémákat azok okozzák, akik a hátad mögött beszélnek. Bízz az intuíciódban! Vedd elő a kényelmetlen témákat. Ez az időszak magában hordozza annak a veszélyét, hogy akaratlanul is irritálj másokat. A túl intenzív kapcsolat másoknak stresszt okozhat. Hagyd az embereket, hogy elvégezzék a dolgukat! Bízz bennük! Előfordulhat zavaró flört vagy titkos információcsere is.

Nyilas

Lehet, hogy készen állsz arra, hogy kilépj egy kellemetlen helyzetből. Bízz a megérzéseidben, és ne habozz meghozni a saját és családod érdekeit szolgáló döntéseket. Ha utálod a munkádat, döntés előtt győződj meg róla, hogy van egy biztos pozíciója. A nehéz idők nagyobb körültekintést igényelnek. Kiváló napok ezek a kutatásra és a jobb szervezettségre, különösen a pénzügyi témákban. A munkahelyi barátok most különösen támogathatnak.

Bak

Lehet, hogy nehéz helyzettel kell szembenézned. Jobb, ha megszólalsz, mielőtt valami kicsúszik a kezedből. A főnököd a legfontosabb referencia, ezért próbáld ezt a kapcsolatot a lehető legjobb minőségbe tartani. Tegyél meg mindent azért, hogy vonzó legyél. Az érzelmek tombolhatnak, ezért óvatos légy a provokációval. Megvan az erőd ahhoz, hogy megnevettess másokat, és elfeledtesd velük a gondjaikat.

Vízöntő

A tökéletesség iránti vágyat egyensúlyban kell tartanod azzal, hogy elismered az emberek erőfeszítéseit. Ebben az időszakban az emberek különösen érzékenyek lehetnek, ezért legyél a lehető legdiplomatikusabb. Ne feledd, hogy ha elismered az emberek teljesítményét, az növeli a termelékenységet és javítja a morált. Bármi, amit a készségeid fejlesztése érdekében teszel hosszú távon segíti a kilátásaidat. A hétvége alkalmas a pihenésre, ha távol tudsz maradni az irodától.

Halak

Ki kell deríteni a munkahelyi stressz forrását, mielőtt az személyes vagy csoportos összeomláshoz vezetne. Különösen fontos a munka és a szünetek egyensúlya. A túlmunka nem fenntartható. Nem szabad félned attól, hogy szabadságot vegyél ki. Igyekezz észrevenni azokat az embereket, akik segítenek elérni a célokat. Ha a vezetőségben dolgozol, akkor a munkahelyi tanulási lehetőségek megszervezésével fejlesztheted a morált.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S