asztrologia
Forrás: Envato

Az Oroszlánt óvatosságra inti, a Skorpiót álmodozásra buzdítja a mai karrier horoszkóp

blank
blank

H I R D E T É S

A Nyilas a karrierje nagy döntése előtt áll a karrier horoszkóp szerint.

Csillagállás december 2-án – karrier horoszkóp.

Kos

Pihenőidő van ma. Fogadd el, hogy ma nem vezetsz, inkább követő leszel! Haladj az áramlattal ahelyett, hogy olyan tervet erőltetnél, ami most nem aktuális. Ha kétségeid vannak, válassz passzívabb megközelítést.

Bika

Ma kiegyensúlyozottnak érzed magad a karriert tekintve. Ahogy visszagondolsz az elmúlt napokra, rájössz, hogy a lényeg az, hogy érzelmileg nem vagy elégedett a munkáddal. Légy tudatosabb, ha változást szeretnél!

Ikrek

A feszültség és a frusztráció ma valószínűleg nagyra nő – ha csak a karrieredre gondolsz, akkor is. Enyhítsd ezt a stresszt azáltal, hogy az átfogó képet nézed. Ne hagyd, hogy a részletek megőrjítsenek. Egyelőre tedd félre őket.

Rák

Legyél óvatos, nehogy túl agresszívan kerekedj mások fölé! A következő napokban a munkahelyi helyzetek sokkal gördülékenyebben fognak menni, ha a mai napot a lazításra és az önreflexióra fordítod. Magadra figyelj, ne mások dolgára!

Oroszlán

Ne lépj nagyot addig a karrieredben, amíg nem gondoltad át az idevezető utat és azt, mit tettél eddig. Tekintsd át az elkövetett hibákat – mind rövid, mind hosszú távon, hogy ne ismételd őket.

Szűz

Enyhítsd a feszültséget magad körül azzal, hogy érzékenyebben reagálsz az emberek érzéseire – beleértve a sajátjaidat is. A munkahelyi helyzetek sokkal gördülékenyebbek lesznek, ha a mai napot arra használod, hogy együttérzőbb legyél a kollégáiddal.

Mérleg

Nagyon sok energiád van ma, de légy óvatos vele. Fennáll annak a veszélye, hogy ötleteidet valamilyen módon félrevezetik vagy félreirányítják. Ne lépj nagyot, amíg nem konzultáltál több más szakemberrel is.

Skorpió

A szívedben te egy álmodozó vagy. Szóval hagyd magad álmodozni. Hagyd figyelmen kívül azokat, akik megpróbálnak visszahozni a Földre. Ha az emberek azt mondják, hogy megalapozottabbnak és gyakorlatiasabbnak kell lenned ahhoz, hogy sikeres legyél, emlékeztesd őket arra, hogy Einstein is álmodozó volt.

Nyilas

Ma egy fontos döntéssel birkózol, amely drámai hatással lesz karriered jövőjére. Próbáld meg nem elemezni túlságosan a pozíciódat. A lényeg az, hogy bíznod kell az intuíciódban, és a szívedre kell hallgatnod.

Bak

Itt az ideje felkészülni arra, hogy átvedd az irányítást egy munkahelyi helyzet felett. Az emberek ma jobban elfogadják az elképzeléseidet, ezért most remek alkalom nyílik arra, hogy a legfontosabb emberekkel kommunikálj.

Vízöntő

A mai nap elgondolkozhatsz azon, hogyan tudnád még jobban belevinni művészi tehetségedet a karrieredbe. A nagy kreativitásod ne hagyd veszendőbe menni.

Halak

Miközben azon erőlködsz, hogy megalapozott és gyakorlatias maradj a jelenlegi munkahelyi helyzetedben, előfordulhat, hogy elvesztetted a kapcsolatot az egyenlet kreatív, szeszélyes oldalával. Pihentesd az elméd! A válaszokat a felhőkben találod.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S