Győztes
Forrás: Envato

A Baknak új állást, a Halaknak előléptetést ígér a mai karrier horoszkóp

blank
blank

H I R D E T É S

Következetesség, alaposság, hatékonyság – ezek a mai karrier horoszkóp kulcsszavai.

A hét utolsó munkanapján is aktivitást ígér a karrier horoszkóp.

Kos

Ma frusztrálni mindenfajta korlátozás, és a munkádat is elavultnak fogod érezni. Ne félj kommunikálni ezt a feletteseidnek, de mielőtt lépnél, győződj meg róla, hogy van egy szilárd terved.

Bika

Lehet, hogy nem leszel olyan jókedvű és derűs, mint általában, de a jó hír az, hogy el tudod végezni a munkádat. Hatékonyságod kimagasló, mindaddig, amíg az aktuális feladatra tudsz összpontosítani.

Ikrek

A nap elején elkészített tennivalók listája gyorsan csökken, mivel a szokásosnál hatékonyabban és erőfeszítés nélkül fejezed be a munkádat. Veregesd meg a vállad az eredményeidért! Megérdemled.

Rák

A munkához való hozzáállásoddal nem fogsz túl sok pontot szerezni ma sem a főnöknél, sem a munkatársaidnál. A mai nap jó alkalom lehet arra, hogy megmutasd a többieknek, hogy a változékony hajlamaid ellenére gyakorlatias vagy.

Oroszlán

Bármennyire is szeretnél ma előbbre jutni, jobb, ha lassítasz. Használd ezt a napot tervezésre – nem feltétlenül cselekvésre. Mutasd meg a munkatársaidnak, hogy nem teszel újabb lépést addig, amíg szilárd talajon nem állsz.

Szűz

Senki sem veszi ma komolyan a munkádat, hacsak nincsenek szilárd tények és konkrét bizonyítékok a kezedben, melyek alátámasztják a mondandódat. Ha bármilyen virtuális prezentációt kell készítened, győződj meg róla, hogy jól felkészültél. Sajnos mások átlátnak majd a terveden lévő lyukakon.

Mérleg

Általában szereted az óvatosságot hátra hagyni, és engedni, hogy a jó szerencséje segítsen át a nehezebb helyzeteken. A mai nap tedd ennek az ellenkezőjét! Válassz visszafogottabb megközelítést, és győződj meg arról, hogy vannak tartalék terveid.

Skorpió

Ahhoz, hogy elérd a karriereddel kapcsolatos céljaidat, jobb alapozás kell. Ragaszkodj az álmaidhoz, de ne felejtsd el, hogy reálisabbnak kell lenned ahhoz, hogy jelenlegi céljaidat elérd.

Nyilas

Úgy érezheted, mindenki, akivel munkahelyi kérdésekről kommunikálsz, tud valamit, amit te nem. Ne hagyd, hogy ez a paranoia befolyásolja a teljesítményedet. Összpontosíts a munkádra, engedd el a furcsa hangulatokat.

Bak

A mai nap alkalmas arra, hogy a munkáddal kapcsolatos kutatásokat végezz. Ha új állást keresel, ez egy fantasztikus nap arra, hogy az online apróhirdetések között megtaláld a kívánt állást.

Vízöntő

Jó lesz ma a hírneved a kollégáid között. Elismerik és értékelik ma a munkádat, a kitartásodat és a megbízhatóságodat. Ügyelj arra, hogy megfelelj az elvárásaiknak. Ha így teszel, messzire jutsz.

Halak

Ma új munkaciklus veszi kezdetét, amely valószínűleg sok szerencsét hoz a karrieredben. Remek időszak ez arra, hogy fizetésemelést vagy valamilyen előléptetést remélj. Megérdemled és egészen biztosan meg is kapod.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S