Boldogság
Forrás: Envato

A Ráknak fizetésemelés, a Nyilasnak sikeres vállalkozás van kilátásban – karrier horoszkóp december 17-re

blank
blank

H I R D E T É S

Új lehetőségek sorát ígérik a csillagok a karrier horoszkóp szerint.

Dinamikus mozgást ígér a karrier horoszkóp a hét utolsó munkanapjára.

Kos

Bánj ma konzervatívabban a pénzeddel! Tudatosan költekezz – különösen a munkahelyeden. Ahelyett, hogy minden nap kint ebédelnél, csomagolj magadnak otthon. Az ilyen napi megtakarítások kicsik ugyan, de gyorsan összeadódnak.

Bika

A mai érzelmi stabilitás a munkában és a munkakapcsolatokban is érezhető lesz. A hozzáállásod nagyon fontos, ezért ügyelj arra, hogy maradj pozitív. Munkádban hatékony és hatásos leszel.

Ikrek

Váratlan változtatásokra van szükség egy olyan projektben, amelyben korábban dolgoztál. Legyél rugalmas. Be kell építened a megvalósításba mások elképzeléseit is. Bízz benne, hogy az elvégzett változtatások valóban a legjobbak lesznek.

Rák

Most van az ideje annak, hogy előléptetést vagy fizetésemelést kérj. Az energia a te javadat szolgálja, használd ki. Kérd, ami jogosan megjár.

Oroszlán

Ne hagyd, hogy elveszítsd az előtted lévő különleges lehetőséget. Valaki mellékesen mond valamit, ami felkeltheti az érdeklődésedet. Ne hagyd, hogy ez az ihlet elvesszen. Jegyezz fel mindent vele kapcsolatban. Ez az a nagy dolog, amire vártál.

Szűz

A mai, jól összerakott tervedet ma valószínűleg felborítja valaki, aki nagy hatással van rád. Ne félj egy új ötletet vagy koncepciót vegyíteni a megszokott módszerekbe. Ez lesz a nyerő kombináció.

Mérleg

A munkatársaidtól megkapod ma azt lendületet, amelyre szükséged van ahhoz, hogy munkád a szükséges szintre kerüljön. Kérj tanácsot, de ne félj egyedül rizikót vállalni. Az önálló munka kifizetődik ma.

Skorpió

Ha virtuális találkozód lesz ma a főnököddel és/vagy a munkatársaiddal, jegyzetelj. Légy figyelmes. Sok olyan részletről lesz szó, amelyeket nem akarsz majd elfelejteni. Írd le őket.

Nyilas

Fantasztikus helyzetben vagy most ahhoz, hogy egyedül vállalkozz. Ha valaha gondoltál arra, hogy saját vállalkozást indíts, most itt a tökéletes alkalom, hogy felpörgesd a témát. Az elektronikai és kreatív internetes vállalkozásokat részesítsd előnyben.

Bak

Ma megrovásban részesülhetsz, amiért nem figyeltél oda olyan konkrét részletekre, amelyek felülvizsgálatot igényeltek. Ismerd el a hibáidat! Legközelebb pedig legyél alaposabb.

Vízöntő

Kritikusak lesznek ma a munkáddal kapcsolatban, így neked is annak kell lenned. Győződj meg róla, hogy kétszer-háromszor is ellenőrizted a dolgokat, mielőtt továbbadod őket, vagy más projektbe kezdenél. Szánj elég időt a munkádra, és végezd el jól. Ne rohanj!

Halak

Ma váratlan információt kapsz egy munkatársadtól. Figyelj oda rá! A munka közben kapott tippek óriási segítséget nyújtanak, amikor úgy döntesz, hogy valami újat választasz.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S