siker
Forrás: Envato

A Kosnak fizetésemelés, az Ikreknek siker van kilátásban – karrier horoszkóp január 6-án

blank
blank

H I R D E T É S

Kommunikáció, összefogás, perspektívaváltás – ezek a mai karrier horoszkóp kulcsszavai.

Ezt ígéri a karrier horoszkóp január 6-án.

Kos

Stratégiai helyzetben vagy ma, óriási befolyásod van a körülötted zajló eseményekre. Mindenki tőled várja a válaszokat, és te meg is felelsz ennek. Nem rossz ötlet fizetésemelést vagy előléptetést kérni. Meg fogod kapni.

Bika

Használd a fejed! Ma túl sok értelmet viszel a munkádba. Ne hagyd, hogy az érzéseid eluralkodjanak rajtad! A racionalitás és a logika területén keresd a válaszokat!

Ikrek

Folytasd azt, amit pár napja elkezdtél. Ne hagyd veszni az a zseniális ötletet, ami pár napja átsuhant az agyadon. Kérdezz, kutass, haladj! A vártnál több sikert fog hozni.

Rák

Ez azon napok egyike, amikor az emberek sokat beszélnek, de végül nem mondanak semmit. Sok beszédnek sok az alja. Szelektálj a mondatok között, próbálj valami hasznos ötletet találni a sorok között.

Oroszlán

Figyelj oda ma arra, hogy milyen leveleket és üzeneteket kapsz. Válaszolj a telefonhívásokra és írásbeli megkeresésekre! Ezekből egy fontos információ jut el hozzád. Ne maradj le róla!

Szűz

Valószínűleg frusztrált leszel ma azok miatt, akik nem vállalják a maguk feladatát, nem mutatnak olyan elhivatottságot és szenvedélyt a munkájukban, mint te a sajátodban. Ítélkezés helyett légy türelmes!

Mérleg

Minél több ötlet támad és inger ér, annál frusztráltabb leszel ma. A probléma az, hogy valószínűleg túl gyorsan túlterhelted magad. Lépj egyet hátra, és nézz rá a helyzetre egy más perspektívából is!

Skorpió

Ne félj egyszerre több projekttel is foglalkozni. A többfeladatos munkavégzés ma menni fog. Sok tányérral zsonglőrködsz egyszerre, de ez rendben van. Ne ess pánikba. Maradj nyugodt, hűvös és összeszedett, és rendkívül produktív leszel.

Nyilas

Hatalmas lépéseket teszel ma minden területen, amibe belefogsz. Fantasztikus alkalom ez arra, hogy kapcsolatokat építs! Ne félj elhalasztani bizonyos projekteket, megéri most inkább kommunikálni.

Bak

A határozatlanság ma a legnagyobb ellenséged. Annyira belemerülsz egyes ötletekbe, hogy megfeledkezel a legértékesebb eszközödről – az intuíciódról. Állítsd le a mókuskereket, ha úgy érzed kipörög alólad.

Vízöntő

A kommunikáció a fejlődés kulcsfontosságú katalizátora. Ne zárkózz be, és ne gondold, hogy mindenre képes vagy mások segítsége nélkül. Ismerd el, hogy nem tudsz mindent, és kérj segítséget, amikor szükséged van rá. Örülni fogsz, ha ezt megteszed.

Halak

A tempó nő, el kell indulnod. Lustának vagy lassúnak láthatnak téged, ha nem mutatsz erőfeszítést. Ha nem rendelkezel a szükséges erőforrásokkal ahhoz, hogy gyorsabban haladj, jelezd!

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S