Tervezés
Forrás: Envato

A Bika jó úton halad, a Szűznek új, kedvező trend indul – karrier horoszkóp január 17-én

blank
blank

H I R D E T É S

Kritika, titkok kiderülése, számonkérés – fontos figyelmeztetések a mai karrier horoszkópban.

Karrier horoszkóp a hét első napjára.

Kos

Ma átlátnak a kis hazugságaidon, így jobban jársz, ha őszinte leszel mindenkivel. Csúnya pofont kapsz a munkaadódtól is minden olyan trükkért, amellyel a munkát szeretnéd megúszni. Járj egyenes úton!

Bika

Pontosan célba értél, ott vagy, ahol lenned kell. Haladj tovább a megkezdett irányba. Felesleges kételkedned magadban. Előfordulhatnak küzdelmek másokkal, de ez nem ok arra, hogy irányt válts vagy lassíts. Bízz magadban.

Ikrek

Kritikákat kaphatsz ma, ami súlyosan sérti a büszkeséged. Egyáltalán nem szereted, ha megszólnak, általában dühödten rágörcsölsz az ilyen helyzetekre. Ahelyett, hogy mérges lennél, használd a kritikát konstruktívan.

Rák

Az emberek ma az te oldaladon állnak, szóval ne aggódj! Könnyen értelmezheted a csendet úgy, hogy mások ellened vannak, de ez nem így van. Több támogatásod van, mint gondolnád.

Oroszlán

Kényelmetlen érzelmi felhangok övezik a munkádat, amelyek nehézséget okoznak mindenben, amivel kapcsolatba kerülsz. Tegyél meg mindent, hogy eligazodj ebben a rendkívül érzékeny légkörben. Beszéd helyett jobb, ha aktív hallgatóvá válsz.

Szűz

Új, kedvező trend indul ma számodra. Légy nyitott mindenre, ami az utadba kerül. Bízz az ösztöneidben, azok nem vezetnek félre. A jólét a levegőben van.

Mérleg

Meglehetősen frusztrált lehetsz mások miatt, mert úgy tűnik, hogy ma mindenki túl komolyan veszi magát. A többiek viszont miattad feszültek, mert túl lazának látnak. Keresd meg a középutat!

Skorpió

Virágzó nap vár rád, a találkozásaid meglehetősen jól sikerülnek. Ha pozitív benyomást kell keltened valakiben, akkor ma itt a nagy lehetőség!

Nyilas

Ne legyél ma merev! Mások nem lesznek olyan rugalmasak és alkalmazkodóképesek, mint normál körülmények között. Megértőbbnek kell lenned, ha sikeres akarsz lenni a munkádban.

Bak

Ne félj ragyogni! Tökéletes harmóniában vagy a körülötted lévő emberekkel. A siker mindaddig a tied, amíg van hited, és tudatod másokkal, hogy pontosan ki vagy, és hogyan működsz. Sok jutalomban lesz részed.

Vízöntő

A trükkök, amikkel a főnöködet akartad megtéveszteni az elmúlt időben, ma várhatóan visszaütnek. Az igazság kiderül, készülj fel rá! A vaskéz kicsit erősebben csap le, mint gondolnád. Állj készen!

Halak

Ma semmi sem megy könnyen, ezért készülj fel. Ha van extra szabadnapod, jól teszed, ha kihasználod. Valószínűleg szinte mindenkivel kapcsolatban feszültség lesz benned, ezért légy óvatos.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S