Boldog nő
Forrás: Envato

Az Ikrek gyengéd érzelmeket táplál egy kollégája iránt, a Vízöntőnek sok üzenetet küld ma az univerzum – karrier horoszkóp, október 19.

blank
blank

H I R D E T É S

Az érzelmek irányítanak ma mindent. Nehéz lesz kivonni magunkat alóla.

Ezt üzenik a csillagok a karrierekben.

Kos

Az ötletek elsőre jónak tűnnek, de csak akkor bízz bennük, vagy az ötletgazdában, ha őszinteséget és elhivatottságot érzel a háttérben. Ha egy koncepciónak nincs érzelmi háttere, akkor minden bizonnyal veszni fog.

Bika

A fejed és a zsigereid ellentmondó dolgokat tanácsolnak. Az érzelmeid éles ellentmondásban vannak a gondolataiddal, és ez nagyon megnehezíti számodra, hogy megtaláld azt a stabil pontot, ami szükséges ahhoz, hogy hatékony légy a munkádban.

Ikrek

Valaki a munkahelyen a társaságodat keresi. Ez nem lesz ellenedre, mert titokban gyengéd érzelmeid vannak az illető iránt, és nagyon is szívesen hallgatod a mondanivalóját. Ne ragadtasd el magad túlságosan!

Rák

Nehéz lesz ma nem álmodozni. A munkával kapcsolatos gondolataid helyét gyorsan átveszik a romantikus fantáziák. Tegyél meg mindent tőled telhetőt, hogy stabilan maradj, és ne hagyd, hogy a főnök észrevegye, ha elkalandoznak a gondolataid.

Oroszlán

Készíts prioritási listát, mielőtt elkezded a napot! Így egyszerű lesz nemet mondani a kevésbé fontos projektekre. Nehogy elpazarold a napot azzal, hogy nem azzal foglalkozol, ami lényeges!

Szűz

Valaki hevesen reagál ma arra, amit teszel vagy mondasz. Jó, ha jelzed az illetőnek, hogy a reakciója nem helyénvaló, és a meglátása távol áll a valóságtól. Hozd egyenesbe a dolgokat!

Mérleg

A mai napnak nem sok értelme lesz számodra. Sehogy nem tudod megtalálni a dolgok elejét és végét. Emiatt ne keseredj el! Egyszerűen fogadd el és lépj tovább! Ne foglalkozz azzal, amin nem tudsz változtatni!

Skorpió

Ne túlozd el a problémákat! Ha nem vigyázol, ma a dolgok elveszítik arányukat. A szavak könnyen félreérthetőek, főleg ma különösen érzékenyek az emberek. Légy tapintatos!

Nyilas

Ami számodra tökéletes és ésszerű, nem feltétlenül az mások számára is. Ne kötődj túlzottan érzelmileg az események kimeneteléhez.

Bak

Szavaid súlyos érzelmekről árulkodnak, ezért különösen figyelj erre oda egész nap! Ez az érzelmi előny a javadra, de a károdra is válhat, attól függően, hogy játszol a lapokkal.  Óvatosan szállj harcba!

Vízöntő

Sok mozaik a helyére kerül ma. Kövesd az univerzum jeleit! Szelíd csábítást érezhetsz egy megoldásra. Nyugodtan fogadd ezt el, s haladj az áramlattal!

Halak

Zavarosnak tűnő beszélgetések várnak ma rád. Lesz egy 30 perces munkahelyi tárgyalásod, ami után igen elbizonytalanodsz, nem érted majd a dolgokat. A mai beszélgetések körbe-körbe haladnak, különösebb eredmény nélkül.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

#horoszkop #karrier #ezoteria

H I R D E T É S