Horoszkóp
Forrás: Envato

A Skorpió ma a kommunikáció bajnoka – karrier horoszkóp január 28-án

blank
blank

H I R D E T É S

A karrier horoszkóp szerint ma szinte mindenkinek kijut a feszültségből és az indulatból.

Karrier horoszkóp péntekre.

Kos

Mások alig várják a haladást. A nyakadba lihegnek, miközben arra várnak, hogy megtedd a következő lépést. Ez a nyomás nagyon rosszul hat a munkádra. Vedd fel a tempót, de ne légy hanyag.

Bika

Ma rájössz, hogy egy bizonyos helyzet orvoslásának egyetlen módja a közvetlen konfrontáció. Ez nem a te szakterületed, szívesebben elfutnál a feladat elől, de ne feledd, hogy a rejtőzködés nem oldja meg a problémát.

Ikrek

Ma fogd vissza az agresszív oldalad! Valaki a munkahelyen feldühíthet, és te kísértést érezhetsz arra, hogy elnyomd magadban az érzéseidet. Ne tedd, mert visszaüt. Van egy nézőpont, amelyet észre kell venned és tiszteletben kell tartanod.

Rák

Valaki bábként kezel. Légy óvatos, ha mások úgy érzed, kihasználnának, és olyan feladatokat ruháznának rád, amik nem szerepelnek a munkaköri leírásodban. Alkalmazkodó természeted miatt gyorsan igent mondasz általában, de ma ragaszkodj a nem-hez.

Oroszlán

Egy beszélgetés ma valószínűleg nagyon mély hatással lesz rád. Nagy átalakulást hozhat egyetlen beszélgetés. Vedd komolyan ezeket a találkozásokat!

Szűz

Azt gondolhattad, hogy valakit sikerült az irányításod alá vonni, de ez nem így van. Az illető visszavág, és ehhez minden joga megvan. Figyelembe kell venned az ő igényeit is!

Mérleg

Ha teheted, utazz! Ha van egy feladatod egy közeli városban, indulj útnak! Szakadj ki a szokásos rutinból! Ha megfogadod a tanácsot, rendkívül produktív leszel.

Skorpió

A kommunikáció ma nagyon jól megy neked. Sikerül minden fontos információt eljuttatnod a címzetteknek. Bármit is küldesz – legyen az e-mailben, telefonon vagy hagyományos levélben –, sikerrel jársz.

Nyilas

Ma jó hírt kapsz. Figyeld az érdeklődési körödhöz tartozó folyóiratokat. Egy cikk vagy a szerkesztőnek írt levél olyan ötletet ébreszt benned, amely óriási lendületet adhat a karrierednek. Legyél nyitott minden lehetőségre!

Bak

Idegesítő helyzetben vagy. Egy ugrás előtt álló akrobatához hasonlítasz. Az ugrás ijesztő lesz, de legbelül tudod, hogy minden rendben megy majd.

Vízöntő

A tegnap szünetnek vége, ma új nap van. Közelíts a dolgokhoz új hozzáállással.  Nagyon sok minden vár rád, és óriási lehetőség van benned, hogy véghez vidd a dolgokat. Semmi sem fog ki rajtad.

Halak

A nappali hőmérséklettel a munkahelyi indulat is emelkedik. Aki tegnap jófej volt, ma ellenségessé válhat. Óvatosan haladj, és lehetőleg ne zavard a többieket.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S