Horoszkóp

Karrier horoszkóp – október 8. A Rákok és a Szűzek jó napnak néznek elébe

blank
blank

H I R D E T É S

Nem volt könnyű a hét egyik csillagjegynek sem, de a mai nap többeknek hozhat felszabadulást. A Rákokra és a Szűzekre kifejezetten jó nap vár.

Kos: Függetlenül attól, hogy ma dolgozik -e, vagy sem, ez nem a megfelelő alkalom arra, hogy a karrierjét érintő fontos döntéseket hozzon.  Az elméje nyugtalan, ezért a mai napon hozott döntések valószínűleg nem a tervek szerint alakulnának. Adjon magának egy kis időt!

Bika: A nap meglehetősen lassan, sőt kissé frusztrálóan indul, de ne aggódjon. Délutánra felgyorsul a tempó, és sokkal jobban összehangolhatja a dolgokat azokkal, akikkel és akikért dolgozik. Tökéletes lökést adhat az előttünk álló munkahétnek.

Ikrek: Ne elemezze túl azokat az e heti eseményeket, párbeszédeket, amelyeket már a háta mögött tud. Valószínűleg túl komolyan veszi őket, és ez potenciálisan nagyon kellemetlen felhangot adhat a jövő hétnek. Szerencsésebb lenne elengedni ezeket a belső hangokat.

Rák: Kezdjen szellemes, könnyed beszélgetésbe a környezetével, akár a munkahelyén tartózkodik, akár nem. Tele van ötletekkel és kreatív meglátásokkal, amelyeket, ha megoszt másokkal, nagy sikert ér el, függetlenül attól, hogy hol van épp.

Oroszlán: A nap nagyon magabiztosan kezdődik. Azonban ahogy telnek az órák, valószínűleg egyre nagyobb szorongással néz a következő hét elébe. Készítsen konkrét tervet már reggel, hogy ez a félelem ne tudjon eluralkodni Önön.

Szűz: Nagyon jó hangulatban van. Gigantikus belső nyugalmat, rendezettséget érez, és ez minden bizonnyal segíti, hogy harmonikus kapcsolatot alakítson ki a környezetében lévőkkel.

Mérleg: Úgy érzi, a többiek elkerülik a nehézségeket és nem gondolkodnak. Ez minden bizonnyal így is van. Függetlenül attól, hogy dolgozik, vagy sem, az feje folyton azon jár, hogyan fogja ezt kezelni a következő héten.

Skorpió: Ahogy telik a nap, egyre szociálisabbnak érzi magát. Vágyik a jó társaságra. Próbája ezt az igényét kielégíteni még a következő munkahét előtt. Ha ma mégis munkába kell mennie, számíthat a kollégáira ebben az ügyben.

Nyilas: A délelőtti órákban nehéz lesz nem foglalkozni a munkával kapcsolatos problémákkal, kérdésekkel, függetlenül attól, hogy dolgozik -e vagy sem. Ne hagyja, hogy ezek a gondolatok felemésszék az energiáját a nap hátralévő részében.

Bak: Ma délután és este kiválóan alkalmas arra, hogy kiverje a fejéből a munkával kapcsolatos kérdéseket. Függetlenül attól, hogy Ön mikor dolgozik, próbálja az estét szórakozással tölteni a barátai, szerettei körében!

Vízöntő: Mivel Ön nagyon érzékeny mások energiájára, könnyen emésztheti mindaz, amit a héten tapasztalt. Engedje el ezeket a dolgokat, hogy frissen kezdhessen, amikor reggel feljön a nap.

Halak: Ha muszáj dolgoznia, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy háborúzás helyett békét kössön a környezetével!

Forrás: horoscope.com

#horoszkop

H I R D E T É S