karriervaltas, munkaerotoborzas, hr, munkaero-kozvetites
karriervaltas, munkaerotoborzas, hr, munkaero-kozvetites

Operatív vezetővel erősít a Jobcapital

blank
blank

H I R D E T É S

Greguss Csaba lett a Jobcapital új operatív vezetője. A szakember 2005 óta dolgozik HR, illetve toborzási területen, amiből 14 évet a szolgáltatói oldalon töltött.

Greguss Csaba 2005-ben kezdte HR-es pályafutását először HR Generalistaként. Három vállalati oldalon eltölt év után igazolt át tanácsadói oldalra, ahol ma már 14 év tapasztalattal rendelkezik. Toborzóként kezdve, volt ügyfélkapcsolati menedzser, divízió vezető, majd 6 lokációban 35 fős csapatot irányító üzletágvezető is. Tapasztalatait nem kisebb cégeknél szerezte, mint a Grafton, Adecco, Friisberg & Partners International, valamint a WHC. Ezt követően a Scandit-nél egy nemzetközi projektben vett részt mint Talent Attraction Leader.

„Operatív vezetőként a legfontosabb feladatom a Jobcapital stabil és gazdaságos növekedésének biztosítása. Az elmúlt 7 évben elért eredmények továbbfejlesztése, a Jobcapital földrajzi jelenlétének növelése és egy szakmailag még ütőképesebb csapat felállítása. Hozzám tartozik a teljes szakmai működés és a partnerkapcsolatok menedzselése, valamint a tulajdonossal közösen felállított stratégia megvalósítása” – mondta az új operatív vezető. Greguss Csaba hozzátette, további kiemelt célja, hogy az országos megerősödés mellett valamennyi hazai és nemzetközi (elsősorban DACH és CEE régiós) ügyfeleiket megbízható partnerként támogassa a Jobcapital.

Jobcapitalról

A Jobcapital 2015-ben alapított HR tanácsadó vállalkozás. A pécsi székhelyű cég hamar az ország délnyugati régiójának egyik meghatározó munkaerő-közvetítő és -kölcsönző vállalkozásává nőtte ki magát. Később executive search-csel, valamint HR Managementtel bővült tovább a szolgáltatásaik köre. Több gyártó cég bizalmát megnyerve, támogathatták annak alapkról való szervezeti felépítését kizárólagos partnerként.
A Jobcapital a régióból kilépve rendszeresen kap országos megbízásokat az elmúlt években és célja, hogy tovább erősítse országos jelenlétét is.

H I R D E T É S