menedzsment, vezeto, karriervaltas, metro
Fotó: Metro

Magyar vezető került a METRO menedzsmentjébe

blank
blank

H I R D E T É S

Tóth-Korom Péter váltja június 1-jétől a METRO magyarországi áruházláncának vezérkarában francia kollégáját, Philippe Ernault az értékesítési igazgatói poszton; így helyi vezető kerül a vállalt igazgatóságába.  A korábbi igazgató a METRO AG Store Fulfilment Operations alelnöki pozícióját veszi át.

Tóth-Korom Péter
Tóth-Korom Péter

Tóth-Korom Péter kinevezését megelőzően a METRO Magyarország áruházi operáció osztályvezetője, azt megelőzően pedig, 2010 óta, több magyar METRO áruház igazgatója volt, és mindegyik áruház élén az értékesítést támogató fejlesztések bevezetése fűződött a nevéhez – áll a társaság, portálunknak megküldött közleményében.

Hozzáteszik, Tóth-Korom Péter új posztján a METRO folyamatban lévő többcsatornás nagykereskedelmi stratégiai átalakulásának segítését tartja a fő céljának, és ennek érdekében komoly hangsúlyt kíván fektetni a nagykereskedelmi tevékenységből származó eladások növelésére.

Mint a közleményben olvasható, Thierry Guillon-Verne vezérigazgató örömmel és várakozással tekint a közös munka elé, mint fogalmazott: biztos benne, hogy a magyar szakemberrel friss ötletek és új lendület érkezik a menedzsmentbe. A nemzetközi áruházlánc négytagú vezetésében a kínálati igazgatóságot Maudelonde Alexis Jean Pierre vezeti, míg a gazdasági igazgató Fabian Böhne.

Forrás: Karrier Trend
Fotó: METRO

H I R D E T É S