palyavalasztas, palyaorientacio, podcast, pbkik
palyavalasztas, palyaorientacio, podcast, pbkik

A pályaválasztást befolyásoló tényezők

blank
blank

H I R D E T É S

Tényleg, életünk egyik első, legfontosabb döntése a pályaválasztás? Milyen irányba menjek, mire figyeljek, mire vagy kire hallgassak? És mi van, ha rosszul döntök?
A pályaválasztás persze sosem végleges, hiszen karrierváltás bárki életében előfordulhat, mégis kétségtelenül meghatározó, ezért alapos mérlegelést igényel.

9 részes pályaorientációs podcast sorozatunkkal abban szeretnénk segíteni a döntés előtt állóknak és a szülőknek, hogy tisztán lássák a külső és a belső lehetőségeket, rálássanak arra, mi minden befolyásolja a választásainkat. Könnyen emészthető, áttekinthető képet szeretnénk nyújtani a képzési lehetőségekről és potenciális karrierutakról.

Purger Valériával, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs tanácsadójával többek között arról beszélgetünk, milyen tényezőket kell a pályaválasztás előtt álló gyerekeknek és szüleiknek végig gondolni, mit takar az érdeklődés, a képességeknél mire kell odafigyelni, milyen mélységig kell kitekinteni a munkaerőpiacra, valamint hogy egyáltalán mit jelent a pályaismeret?

Tematikus podcast-sorozatunk szakmai együttműködő partnere a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara.

Ha tetszett a beszélgetés, kövess minket ezeken a podcast-platformokon


H I R D E T É S