applikacio, palyakezdo, wellbeing, cafeteria
Fotó: Envato

Sziget Fesztivál mint munkavállalói élmény?

blank
blank

H I R D E T É S

Összefogott a Sziget és egy magyar startup, hogy minél több magyar pályakezdő munkavállalói kedvezménnyel tudjon kimenni a fesztiválra.

Idén, két év után újra megrendezik a Sziget Fesztivált, többek között olyan fellépőkkel, mint Dua Lipa, Tame Impala, Bastille, Calvin Harris, Lewis Capaldi vagy az Arctic Monkeys.

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzetben kiélezett verseny zajlik pályakezdő és tapasztalt munkavállalókért egyaránt – tájékoztatta portálunkat a Blue Colibri. Hozzátették, a jelentkezők a „versenyképes” munkabérnél jóval konkrétabb összegek mellett a rugalmasságot és a szinte korlátlan home office lehetőséget is keresik, valamint szívesen böngésznek a vállalat által biztosított cafeteria lehetőségek között. A megváltozott igényekre válaszul egyre elterjedtebbek azok a béren kívüli juttatási elemek, amelyek kapcsán a munkáltató kedvezményes szolgáltatásokat, termékvásárlási lehetőségeket biztosít a kollégáknak.

Kedvezményes ajánlatot tettek

Ha pedig már az elmúlt évek egyik uralkodó trendjévé a munkavállalói élmény vált, akkor miért is ne lehetne a nyári időszakot meghatározó fesztivál élmény is egy ilyen csomag része? – tette fel a kérdést a Blue Colibri, amely ennek kapcsán összefogott a Sziget Fesztivál szervezőivel. Közös ajánlatuk szerint lehetőséget biztosítanak kedvezményes munkavállalói jegyvásárlásra, így 120 ezer helyett 70 ezer forintért, plusz némi adminisztrációs költségért teljes az egyhetes buli.

A Blue Colbri által fejlesztett és üzemeltetett vállalati platform ma már közel 100 hazai vállalat és intézmény több mint 70 ezer munkavállalójának mindennapjait segíti. Elsősorban ezen munkavállalóknak szól ez a jelentős kedvezmény.

Diákjegy pályakezdőként is

„Ma már egy belső kommunikációs vállalati platform több, mint pusztán a hírek vagy a dokumentumok elérhetővé tétele. Itt zajlik a napi ügyintézés, az oktatás, a közösségépítés, ez lehet a terepe az elismeréseknek és persze itt találhatjuk meg a felkínált dolgozói kedvezményeket is” – mondta a Blue Colibri egyik alapítója és ügyvezetője. Barathi Tamás hozzátette, „a Sziget Diákjegy igen nagy múltra tekint vissza, rengeteg korábbi diák, ma már pályakezdő fiatal élt ezzel a lehetőséggel az elmúlt sok-sok évben. Ez az együttműködés most lehetővé teszi, hogy a már dolgozó pályakezdő fiataloknak ne kelljen elbúcsúzniuk a nagy kedvezményektől, és a Blue Colibri segítségével tovább élvezhessék azokat az előnyöket, amiket a Meex hálózata és a Sziget Diákjegy Program biztosított számukra”.

A jelentkezési időszak kezdetét vette, így a platformot használóknak már a héten lehetőségük nyílik a készlet erejéig elérhető kedvezmény érvényesítésére, mindössze néhány kattintással – hívta fel a figyelmet az ügyvezető.

Forrás: Blue Colibri / Karrier Trend
Fotó: Envato

H I R D E T É S