ti írtátok, vicces történetek, legcikibb beégés a munkahelyen (2)
ti írtátok, vicces történetek, legcikibb beégés a munkahelyen (2)

Ti írtátok: Legcikibb beégések a munkahelyen 2. rész

blank
blank

H I R D E T É S

Legújabb rovatunkban a redditen feltett kérdéseinkre kapott válaszaitokat jelenítjük meg. Célunk, hogy szórakoztató és tanulságos történeteket osszunk meg, melyek kizökkentenek a mindennapok nehézségeiből. Íme a legcikibb beégések a munkahelyen 2. része:

Válasz #7

Külföld, 5 csillagos szálloda étterme. Már ebédeltetés után, a kezemben 4-5 fém champagneraval elcsúsztam egy földre hullajtott szelet dinnyén. 😄 Nyilván akkorát estem mint egy ház, az eldobott, járólapon landolt coolerektol zengett az étterem. Mindenki engem nézett, munkatársak, vezetők. Mint valami béna vígjátékban.

Válasz #8

Havi eredményeket adtam elő angolul egy online meetingen, csomó francia saleses és néhány magyar kolléga előtt. Sikerült a “six” helyett a “sex” szót mondanom, amitől jól zavarba jöttem, úgyhogy elég kínosan korrigáltam (oooo, I mean, six…), közben a főnököm, aki szintén a callban volt, rám chatelt röhögve, hogy szex, mi? hol jársz te fejben?? 😀 vagy valami hasonlót, akkor meg a nevetéssel küzdöttem. Nagyon ciki volt az egész 😅

Válasz #9

Víz órákat cseréltünk egy panelben, mindenkinek szóltunk időben hogy kb. hánykor hányadik emeletre megyünk, nem tudom mit vagy hogy csináltam mert siettem az egyik reggel, benyitottam és egy idősebb hölgy alsóneműben volt ott, számára nem volt kínos de én alig tudtam elmagyarázni hogy mi van, és nem, nem forgattunk felnőttfilmet 😂

Válasz #10

Csak pár hete dolgoztam a cégnél és elküldtem minden dolgozónak egy e-mailt, és nem bcc-ben volt az gyűjtő e-mail cím. (IT mondta, hogy soha ne küldjem el csak simán) Én ettől annyira megijedtem, hogy visszahívtam az üzenetet – így több órára befagyasztottam a rendszert, és nem működött az ügyfélszolgálat sem emiatt.

Meg par ev után is röhögnek ezen. Akkor nem volt vicces.

Kérdésünket az Ask/Hungary oldalán tettük fel.

H I R D E T É S