applikacio, munka, teljesitmeny, produktivitas
Fotó: Envato

Ingyenes applikációk, amik megkönnyítik a munkádat

blank
blank

H I R D E T É S

Valljuk be, manapság a telefonunk már szinte hozzánk nőtt. Kihez kevésbé, kihez jobban, de tény, hogy nehezen tudjuk már elképzelni nélküle mindennapjainkat. Érdemes azonban megemlíteni, hogy a mobilhasználat nem túl jótékony hatásai mellett akadnak azért bőven előnyei is.

Nagyban megkönnyíti az életünket, és rengeteg olyan információhoz juthatunk vagy funkciót használhatunk, ami a telefonok létezése nélkül lehetetlen lenne. Számtalan telefonos applikáció létezik, ami kifejezetten hasznos, köztük olyanok is, amik segítik a munkavégzésünket. Mutatunk most néhány olyan, ingyenesen letölthető applikációt, amely neked is nagy segítség lehet, ha megkönnyítenéd saját munkádat.

Todoist

Az applikáció a feladatok menedzselésében és kezelésében tökéletes, és azt is szemlélteti, hogy mennyire telt produktívan a munkával töltött időnk. Mindezt le is pontozza, ami ösztönzően hathat ránk a jövőben. Kiváló alternatíva, ha szeretnénk megtervezni egy projektet, mivel létrehozhatunk feladatokat és a hozzájuk tartozó határidőket is. Ha egy feladatot elvégeztünk, akkor a program automatikusan inaktívvá teszi azt, így már egy adminisztratív feladatot az alkalmazásra bízhatunk. A projekteket fontossági sorrend szerint rendezhetjük, és akár kisebb projekteket is alárendelhetünk. Az ingyenes letöltéshez korlátlan feladat és 80 aktív projekt tartozik. 

Androidra innen tölthető le, iOS-re pedig innen.

Asana

Ez az alkalmazás kiválóan kezeli az egyszerű feladatoktól kezdve a komplexebbeket is, így akár több projektet is átláthatunk ennek segítségével. Mindenki számára könnyen kezelhető, az egész rendszer jól átlátható, így a különböző korosztályok is bátran használhatják. Minden feladatokhoz megadható alfeladat, határidő, felelős és melléklet is, így tényleg egy széleskörűen alkalmazható programról beszélünk. Nagy előnye, hogy az ingyenes verzióval számtalan projektet irányíthatunk, és minden fontos funkciót használhatunk. 

Androidra innen tölthető le, iOS-re pedig innen.

Lucidchart

Ha gyakran prezentálunk, vagy szeretjük szemléltetni kollégáinkkal vagy felettesünkkel az elképzeléseinket, akkor ez az applikáció kitűnő választás. Ábrák és diagramok segítségével mutathatjuk be mindazt, amin épp dolgozunk, de igazából bármit el tudunk magyarázni ezek segítségével. Sablonokat és grafikai elemeket használhatunk, így elkészíthetjük a folyamatábrákat és a látványterveket, amikből a rendszer automatikusan diagramot alkot. Az ingyenes verzió 3 aktív dokumentumot és 60 objektumot tartalmaz, így kezdésnek tökéletesen megteszi, később pedig, ha szeretnénk, profibb, fizetős alternatívára is válthatunk. Mindenesetre érdemes először az ingyenes programot kipróbálni.

Androidra innen tölthető le, iOS-re pedig innen.

Szerző: I.A.
Fotó: Envato

H I R D E T É S