Trendi home office tippek
Forrás: Envato

5 inspiráló home office trend – így biztosan könnyebben megy a munka

blank
blank

H I R D E T É S

Összeszedtük a legfontosabb tényezőket, amelyeket érdemes figyelembe venned, ha otthonról dolgozol.

Íme néhány inspiráló, praktikus ötlet a Hunker-től, amelyeket érdemes szem előtt tartani home office-ban.

1. Nagyobb asztal, ahol sok minden elfér

Az idei évben a nagyobb íróasztalok és a kényelem hangsúlyozása a legfontosabb home office trend. A koronavírus ötödik hulláma már ráébresztett mindenkit arra, hogy nem csak rövid, átmeneti időszakban dolgozik otthonról, ezért lakás-irodánk is állandóbbá válik. Éppen ezért egyre többen törekednek arra, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyék a lakás vagy a ház home office sarka, helyisége. A hordozható laptopok háttérbe szorulnak és az íróasztalon állítjuk fel az asztali számítógépeket. Ehhez nagyobb asztalra van szükség, ahol minden más elektronikai eszközünk is elfér.

2. Legyen az íróasztal mellett egy kényelmes fotel, vagy kanapé

Fontos, hogy szüneteket tartsunk, különösen akkor, amikor nem beszélgethetünk a kollégákkal a kávéautomata mellett. A legújabb trendek is tükrözik ezt. Ha a hely megengedi, tegyünk be egy külön ülőhelyet az íróasztal mellé ami kényelmes, lehet az fotel, vagy egy kisebb kanapé. Itt kávézhatunk, ihatunk egy teát feltöltődhetünk néhány percre az újabb kihívások előtt.

3. Szemet gyönyörködtető színek

Ha sok időt töltünk otthon, fontos, hogy különleges, szemet gyönyörködtető színeket – például a púderkék vagy akár a rózsaarany – vigyünk be a home office térbe. A legtöbben egyedi megoldásokat választanak, olyan színeket szeretnének, amelyek nagyon távol állnak a színvilágtól, ami a munkahelyeken van.

4.Rejtett fiókok, konnektor fedél

Az otthoni munkával együtt jár az is, hogy a készülékeink akkumulátora hamar lemerül. Fontos, hogy minden eszköz, ami egy hosszú munkanap elvégzéséhez szükséges, elérhető és könnyen hozzáférhető legyen. A vezeték nélküli töltés például megkönnyítheti az életüket, érdemes beszerezni egy ilyen eszközt. Érdemes olyan helyeket is kialakítani, ahová “elrejthetjük” az irodai tárgyaikat: a beépített laptop fiókok, a konnektor fedél olyan különleges elemek, amelyekkel könnyen “álcázhatjuk” az otthoni irodahelyiséget.

5.Zsibbadt lábak és karok: testmozgás az otthoni irodában

Home office-ban különösen fontos a testmozgás, hiszen még azt az időt sem töltjük mozgással, amíg eljutunk az irodába. Beszerezhetünk például erre a célra olyan, kis helyiségben használható kompakt edzőtermi gépeket, a jógamatracokat, amelyek még a legkompaktabb otthoni irodánkba is könnyedén beépíthetők.

Fotó: Envato

H I R D E T É S