Boldog nő
Forrás: Envato

A Bika ma ragyog, a Mérleg pedig jól társul – Karrier horoszkóp november 5-re

blank
blank

H I R D E T É S

Társadalmi kapcsolódás, kreativitás, együttműködés. Ezek a mai karrier horoszkóp kulcsszavai.

Van min elgondolkodni mindenkinek a hétvégén a karrier horoszkóp szerint.

Kos

Bátran mutasd meg egyediségedet, eredetiségedet! A munka során gyakran elnyomod magadban ezt az oldaladat, mert igyekszel megfelelni a munkahelyi szerepednek. Jó lenen ezen túllépni!

Bika

Meghívnak egy társadalmi összejövetelre, ahol pillanatok alatt te leszel a figyelem középpontjában. Talán eleinte tétovázol, hogy az üzletet hogyan egyeztesd össze az örömmel, de meg kellene találnod ennek a módját. Ha sikerül, nagy áttörést érsz el.

Ikrek

Ne ragadj bele a fantáziavilágba. Eltereli a figyelmedet valaki más álma, kibillensz az egyensúlyodból, tévképzeteid lesznek a karrieredről és arról, hogy merre haladsz. Ez nem a döntéshozatal ideje.

Rák

Extra érzékenynek érzed magad – a szokásosnál is jobban –, a munkád negatívan hat a hangulatodra. Ha ez a szabadnapod, élvezd, és kerüld a munkával kapcsolatos vitákat! Ha dolgoznod kell, nyugodtan végezd a feladatod.

Oroszlán

Amit a szemed lát, az csak látszat. Ne lelkesedj túlzottan a lehetőség miatt, ami eléd került és sok jutalmat ígér. Foglalkozz az apróbetűs részekkel is!  Ha most alkut kötsz, kevesebbet kapsz, mint amiről a megállapodás szólt.

Szűz

Szabadítsd fel az elmédet! Adott most minden ahhoz, hogy javíts a pozíciódon. Jól haladsz mindaddig, amíg használod a fantáziádat, és képes vagy dobozon kívül gondolkodni. Használd kreatívan az elmédet ma, akár dolgozol, akár nem.

Mérleg

Örömmel teszel ma közzé olyan ötleteket, amelyeket általában megtartasz magadnak. Alapvetően független vagy, de ma szívesen társulsz és ötletelsz együtt valaki mással. Ez a helyes lépés.

Skorpió

Ne lovagolj azon, hogy senki sem törődik veled, vagy azzal, amit csinálsz. A helyzet ennél összetettebb. Talán az igazság az, hogy valóban nem értik, min mész keresztül, mert nem osztod meg senkivel a részleteket. Beszélj magadról!

Nyilas

Ötleteidhez támogatást kapsz a körülötted lévőktől. Még ha ezek az emberek nem is a kollégáid, érdemes meghallgatni a véleményüket. Van egy külső nézőpontjuk, amiből sokat profitálhatsz. Bízz meg másokban!

Bak

Itt a lehetőség, hogy megszabadulj a karrieredet övező elfojtott haragtól és frusztrációtól. Vannak, akik szívesen meghallgatnak, együttérzőek lesznek és megértést tanúsítanak. Nyílj ki, és oszd meg bátran az érzéseidet!

Vízöntő

Itt az ideje, hogy megbékélj önmagaddal és másokkal is a munkahelyi problémákat illetően. Szerencsés, ha ma nem dolgozol. Használd ezt a napot arra, hogy kitalálod, hogyan tudsz nagyobb harmóniát teremteni önmagad és a kollégáid között.

Halak

Használd a kreativitásodat. Szánj egy kis időt alkotásra – egy rajz, festmény vagy dal segíthet. Ezzel hatékonyabbá válsz, és jobb megoldásokat találhatsz a munkádban is.

Fotó: Envato

Forrás: horoscope.com

#horoszkop #karrier #ezoteria

H I R D E T É S