Csapatmunka
Forrás: Envato

Az Ikreknek kreativitást, a Nyilasnak támogatást ígérnek a csillagok – karrier horoszkóp november 22-28.

blank
blank

H I R D E T É S

Csapatmunka, kreativitás, tanulás, összpontosítás. Ezek a heti karrier horoszkóp kulcsszavai.

7 napos csillagállás november 22 és 28. között. Heti karrier horoszkóp.

Kos

A laza csevegés időpocsékolás. Vagy azért, mert feletteseidnek feltűnik, vagy egyszerűen csalódni fogsz. Jó időszak ez a tudás megosztására vagy hálózatépítésre. Komoly és koncentrált figyelemre van szükség. Legjobb lenne arra törekedni, hogy jó dolgokat csinálj. Hamarosan nyugodtabbnak fogod magad érezni ettől. Az önbizalmad erősödni fog, és a haladás érdekében jól teszed, ha megszabadulsz attól, ami kétséget okoz. Ez az idő fontos információkat hozhat váratlan forrásból is. Csapatban dolgozva leszel a legsikeresebb.

Bika

Számíthatsz arra, hogy a szokottnál erősebb lesz a véleményed, és hajlandó leszel követni is az elképzeléseidet. Jó lenne, ha valaki, akibe megbízol, átnézné, amit csinálsz. Ez egy szerencsés időszak arra is, hogy másokat képezz vagy utazz, hogy jövőt tervezz. Ez az időszak nagyobb komolyságot és szűkebb fókuszt igényel. Tedd meg tőled telhető legtöbbet. A munkahelyi barátok segíteni fognak. Ideális idő ez az ötletelésre vagy a fejlődésre.

Ikrek

Ez különösen kreatív időszak lehet számodra. Lásd tisztán a hosszú távú céljaidat. Ez a keresés időszaka, ha úgy gondolod, hogy más irányba kell elmozdulnod, vagy több képzésre van szükséged. A családi gondok elvonhatják a figyelmedet. Tegyél meg mindent, hogy egyensúlyba hozd az idődet és a figyelmedet! A csapatépítés és a társadalmi kapcsolatok nagyban segítik a karrieredet. Bátran oszd meg az ötleteidet!

Rák

Ez egy kiváló időszak a csapatmunkára, az utazásra vagy a szakmai érdeklődést támogató képzésekre. Kérj visszajelzést olyan emberektől, akiket tisztelsz. Jelenleg az a kihívás, hogy olyan rendszereket állíts fel, amelyek segítik a munkatársakat vagy az ügyfeleket elvárásaik teljesítésében. A lehető legkomolyabb és legprofibb arcodat mutasd kifelé.

Oroszlán

A jelenlegi energia kedvez a jobb munkahelyi kapcsolatoknak. A lendületes hozzáállás most lehetőségeket kínál. Jó időszak ez a technikai fejlesztésekre is. Bármi iránt is érdeklődsz, kiváló tréner lehetsz. Ha nyugtalannak érzed magad, vagy új munkára van szükséged, ez az időszak jó alkalmat kínál a korrigálásra. A makacs vagy érzelmes embereket most frusztrálónak érzed.

Szűz

Nagyon figyelj arra, amit most mások mondanak. Ugyanakkor semmilyen kritikát ne tekints személyesnek. Hagyd beszélni a többieket, bármit is mondanak. Ez az időszak minden új kezdethez szerencsés. Ha vezető vagy, érdemes fontolóra venni, hogy új képzést szervezz a munkatársaidnak.

Mérleg

Hozzád hasonló aktív és barátságos emberek támogatását élvezheted. Sokat beszélsz másokhoz. Kiváló időszak ez arra, hogy növeld a befolyásodat. A munkatársak és az ügyfelek is szívesebben csatlakoznak a tervekhez, ha van beleszólásuk és a magukénak érezhetik. Szerencsés napok ezek a csapatmunkához. Győződj meg róla, hogy mindenki megérti a célokat és az elvárásokat.

Skorpió

Általában tudod, mit akarsz. Segíthet, ha kérdéseket teszel fel önmagadnak még akkor is, ha tudod a válaszokat. A legjobb csapatok akkor jönnek létre, ha mindenki részt vesz bennük. Egyszerűsítsd az írásos vagy pénzügyi dolgokat. Legyél nyitott a javaslatokra, melyek az ütemterv vagy a tervek módosítására vonatkoznak. Ne ragaszkodj a megszokott tempóhoz.

Nyilas

Szerencsés időszak ez a munkával kapcsolatos utazásokhoz, képzésekhez vagy bármihez, ami bővíti a tudásodat. Olvass többet, jegyzetelj, ha jó ötletet kapsz, és kérdezz bátran azoktól, akiket elismersz. Tegyél meg mindent, hogy jó legyen a kapcsolatod a főnökkel. Bármi, ami megkönnyíti a felettesed életét, a te érdekeidet is szolgálja. A munkahelyi barátok nagyszerű szórakozást jelenthetnek, és valódi támogatást kaphatsz tőlük.

Bak

Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy jóval a határidő előtt elindíts egy projektet vagy megbízást. A gondos előkészítés időspórolást jelent. Legyél tisztában azzal, hogy az irodai flörtölés izgalmassá, de bonyolulttá teheti a dolgokat. Aludj eleget, és maradj a lehető legnyugodtabb. A főnökkel való konfliktus mélyebb problémát fedhet. Ez az időszak ideális csoportos prezentációkhoz vagy csapatépítéshez.

Vízöntő

Ez remek időszak arra, hogy tökéletesítsd tudásodat. Képezd magad minden olyan területen, ahol szeretnél kitűnni. Amikor elmagyarázol dolgokat másoknak, fogalmazz a lehető legegyszerűbben. Ezt fontos mind a kollégákkal, mind a felettesekkel. Bátorításod és lelkesedésed minden nehézséggel küzdő kollégádnak segítséget jelent. Fejezd ki a tiszteleted mások együttműködése és munkája előtt!

Halak

A szokásos támogató hozzáállás helyett jobb, ha most bátor leszel, és a dolgok élére állsz. Segíts egy olyan munkatársadnak, aki nehézségekkel küzd, vagy támogatásra van szüksége. Ne hagyd szó nélkül mások sértő megnyilvánulásait. Ha világosak a céljaid, könnyű napok várnak rád. Az energiád egyelőre szétszórt. Próbálj egyszerre egy dologra összpontosítani.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S