Horoszkóp
Forrás: Envato

A Nyilasnak abba kellene hagynia mások irányítását, a Bika pedig végre komolyan veszi a saját érzéseit. Karrier horoszkóp, október 18.

blank
blank

H I R D E T É S

Többen állnak ma komoly váltások előtt. Az új hét új energiákat hoz.

Ezt javasolja ma a különböző csillagjegyeknek a karrier horoszkóp!

Kos

A fantáziád szárnyal. Fordíts a javadra! Művészi és kreatív eszközökkel remekül oldod meg a problémákat, és ez lenyűgözi a többieket. Érdemes egy színes bemutatót tartanod az ötleteiről.

Bika

A munkahelyi zűrzavar nagy része nehéz és ellentmondó érzelmekből fakad. Milyen érzelmekről van szó? Nos, azokról, amelyeket oly régóta elnyomsz magadban, amelyekkel nem foglalkozol. Itt az ideje, hogy foglalkozz az érzéseiddel, és végre gyere ki a fényre!

Ikrek

Képes vagy úgy rálátni a dolgokra, ahogy senki más. Tisztában vagy az emberek közötti és a munkahelyen belüli dinamikával. Ez hasznos lehet, de csak akkor, ha nem engeded, hogy az ő drámájuk a tiéd is legyen.  Védd a határaidat!

Rák

A zavaros beszélgetések és interakciók várnak ma rád. Elkerülni ezt nem tudod, ezért tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy ne ítélkezz mások felett. Senki sem hibás.

Oroszlán

A többiek lusta, hanyag hozzáállása kezd az idegeidre menni. Ez viszont nem egészséges. Összpontosíts magadra, és ne törődj másokkal!

Szűz

Valaki megvádol, vagy érzelmileg támadást indít ellened. A béke megőrzése érdekében dönthetsz úgy, hogy ártatlannak vallod magad, vagy úgy, hogy elmenekülsz a helyzet elől. Egyik módszer sem kínál hosszú távú megoldást. Nézz a dolgok mélyére!

Mérleg

Kiváló helyzet adódik ma arra, hogy megtégy egy nagy lépést a munkahelyen. Ha belefáradtál a munkába, amit végzel, engedd el, mert valami jobb vár rád. Higgy az Univerzum támogatásában.

Skorpió

Csalódott leszel a munkahelyi passzivitás miatt. Várod, hogy történjen már valami, de hiába. Tarts ki és légy türelmes! Lesz változás. Nincs itt az ideje a kitámadásnak. Több információra van szükséged.

Nyilas

Ne próbáld beskatulyázni a munkatársaidat és az alkalmazottaidat! Azt akarod, hogy mások a te kedved szerint viselkedjenek. Sajnos, ők nem a kívánságod szerint működnek. Engedd el az irányítást és az ítélkezést!

Bak

Egész nap úgy érzed, mintha ismeretlen vizekben úszkálnál. Bizonytalan vagy abban is, hogy hol vagy, és abba is, hogy hova tartasz. Ne aggódj! Nem kell most válaszolni ezekre a kérdésekre. Csak bízz abban, hogy a vizek biztonságosak, és vigyáznak rád.

Vízöntő

Nagyon pozitív benyomást keltesz ma valakiben, és ez messzire vezet. Jelenleg nem lehet tudni ennek a részleteit, de bíznod kell abban, hogy a javadra válik.

Halak

Aggódsz valamiért. Várod a nagy szünetedet. Sajnos azonban még nem tartasz ott. Légy türelmes, és minden rendben lesz.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

#horoszkop #karrier #ezoteria

H I R D E T É S