Munkanap
Forrás: Envato

Az Ikreket továbbra is kíséri a szerencsecsillaguk – karrier horoszkóp január 12-én

blank
blank

H I R D E T É S

Küzdelmek, akadályok, hatalmi harcok – karrier horoszkóp január 12-re.

A  karrier horoszkóp szerint nem egyszerű nap vár ránk.

Kos

Akadályokkal találkozol ma az utadon. Minden bizonnyal megvan benned az energia, hogy a végsőkig elvégezd a feladatodat, de valahol az út során elvesztetted a valódi célod perspektíváját. Érdemes újra megnézni a térképet.

Bika

Az ellenfeled támogatottsága igen nagy volt az utóbbi időben. Hirtelen magadba nézel, és azt kérdezed, mit tettél? Tettél-e aktívan azért, hogy mások támogassanak? Ha nem, akkor lehet, hogy el kell gondolkodnod ezen. Minél előbb, annál jobb.

Ikrek

Fantasztikus lehetőségek nyílnak meg ma. Merj álmodni. Sokkal jobban tudsz haladni, mint hinnéd. Ha személyes vagy virtuális interjúd lesz, kérj magasabb fizetést, mint amit eredetileg kértél volna. A csillagok támogatnak.

Rák

Valaki, akivel együtt dolgozol, ma valószínűleg visszaél hatalmi pozíciójával. Csak azért, mert hatalma van feletted, még nem jelenti azt, hogy ez a személy tiszteletlen lehet veled. Legyél óvatos, ne hagyd, hogy egy helyzet eluralkodjon feletted.

Oroszlán

Ahhoz, hogy ma sikeres legyél, agresszívebbnek kell lenned. Mások is ezt teszik, és rájössz, hogy ha nem követed ezt a példát, lemaradsz. Legyél magabiztos!

Szűz

Nehéz hatalmi harc fog kitörni a munkáddal kapcsolatban – és nagy valószínűséggel nem lesz szép. Mások fel vannak fegyverkezve és harcra készek. Neked is fel kell készülnöd. Csak ügyelj arra, hogy ne ragadjon el túlságosan a hév. Ne feledd, hogy ez csak egy munka.

Mérleg

Egy rámenős munkatárs fenyegetésnek tűnhet számodra, de alaposabban megvizsgálva látni fogod, hogy ha együtt dolgozol vele, akkor valójában sok mindent el tudsz érni. Nem kell másokat ellenségnek tekinteni, ha valójában szövetségesek.

Skorpió

Nincs szükség a túlzott tervezésre. Hajlamos lehetsz napokig keresgélni, hogy minden apró hibát megtalálj, de jelenleg erre nincs idő. Ehelyett előre kell lépni. Bízz magadban, és mozdulj a tervezgetés helyett.

Nyilas

Ne hagyd, hogy bárki az utadba álljon. Az időd túlságosan értékes ahhoz, hogy triviális dolgokra pazarold. Ma megvan a képességed arra, hogy nagy lépéseket tegyél a munkádban. Ezeknek a nagy lépéseknek a többségét akkor éred el, ha másoktól függetlenül dolgozol.

Bak

Keresd meg a kiskaput! Lehet, hogy mások felállítottak bizonyos szabályokat, amelyeket követni kell, de tisztában vagy azzal, hogy messze meghaladod ezeket a szabályokat. Ha valaki megtalálja a módját, hogy kibújjon alóluk, az te vagy. Használd a varázserődet, és hagyd a tehetségedet ragyogni.

Vízöntő

Folytasd a tegnap megkezdett jó munkát. A lendületed erősödik, szóval most ne lassíts. Az energiádat a munkára fordítsd ma!

Halak

Nézd meg a külföldi piacokat, a külföldi cégeket és/vagy a külföldi embereket, tőlük nyersz majd inspirációt. Függetlenül attól, hogy jelenleg min dolgozol, kedvező energialöketet kapsz, ha egy másik országhoz fordulsz a válaszokért.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S