Munkahelyi szerelem
Forrás: Envato

A Bika számíthat a fantáziájára, a Szűznek romantikus kapcsolatot ígér a heti karrier horoszkóp

blank
blank

H I R D E T É S

Óvatosság, részletek, rendezettség – kulcsszavak a heti karrier horoszkópban.

Heti karrier horoszkóp január 23-ig.

Kos

Szokatlanul érzelmes lehetsz egy személy vagy egy helyzet megítélésében. A fontosabb döntéseket a hét későbbi részére halaszd! Döntsd el, hogy továbbra is egy bonyolult emberrel akarod-e elérni a célodat, vagy egyedül küzdesz. A hét végén dolgozz a csapatmorálon!

Bika

Érdemes lehet szakítani a hagyományokkal ezen a héten. Csinálj vagy keress valami különösen szép dolgot magadnak. Jót fog tenni a lelkednek. Ügyelj az apró részletekre! Ne engedd a kritizálóknak, hogy felzaklassanak. A hét közepén észreveszed, hogy a fantáziád túlárad. Ez különösen a kreatív pályákon lehet hasznos. Legyél különösen kedves a munkatársaidhoz. A hétvége alkalmas egy rövid nyaralásra.

Ikrek

A csoportos munka lesz a leghatékonyabb ezen a héten. Magabiztosan átveheted a vezetést minden olyan területen, ahol kompetens vagy. A gondos felkészülés fontos a hét közepén. Lassíts, rendezd a papírmunkát és készíts listákat. A makacs helyzetek frusztrálóak lehetnek. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy ne uraljanak el a terhek. A kommunikáció erősödik a hétvégén, ezért maradj koncentrált.

Rák

Legyél óvatos a feltételezésekkel. Lehet, hogy a dolgok nem olyanok, amilyennek látszanak. A legjobb, ha mindenki ugyanazon az oldalon áll. Csütörtök és péntek biztató napok. Fogadd el, hogy boldog leszel, és nézd meg, milyen nagy hatással van ez a körülötted lévő emberekre. A hétvége meglepő híreket hozhat, amelyek megváltoztathatják karrierterveidet.

Oroszlán

Zavarhatnak azok az emberek, akik alapos ok nélkül változtatnak a dolgokon. Legyél türelmes. Lehetséges, hogy túlreagálod. A hét közepén a kimunkáltabb, részletekre is kiterjedő megközelítés fog segíteni. Ne félj egy kis kompromisszumot kötni. Az e heti energia rugalmasságra ösztönöz, és arra, hogy próbálj ki új dolgokat. A hét vége jó alkalom a kiemelkedő feladatokra.

Szűz

Ha prezentációkat készítesz, ezen a héten ragyogni fogsz ebben. A hét közepén megkörnyékez egy romantikus vonzalom. Ne pletykálj! A péntek alkalmasabb a diplomáciára, mint a vitatkozásra. A barátok hasznos szakmai tanácsokat adhatnak.

Mérleg

Ha tudod, mire számíthatsz, az segít megbirkózni a feladattal. A rendezetlen helyzetek idegessé tehetnek. Beszélj a felmerülő problémákról! Találj módot a hatékonyabb működésre. Jó lenne, ha a munkahelyi barátaiddal megbeszélnéd a dolgokat. A hét vége stresszes időszak lehet a munkahelyen. Ha lehetséges, nyaralj egyet!

Skorpió

Ezen a héten a partnerségek és a diplomácia kerülhet a figyelem középpontjába. Lehet, hogy az erőviszonyok megváltoztatására készülsz. Legyél óvatos, ha valakitől meggondolatlan megjegyzést vagy rossz hozzáállást tapasztalsz! Őrizd meg a hidegvéred! Sok energiád van. Ha hajlandó vagy hosszú órákat befektetni, javíthatod a vezetői hírnevedet. Tegyen meg mindent a jó hangulatért! A pozitív hozzáállás mindenki számára előnyös lehet.

Nyilas

A hét elején mások hozzáállása befolyásolhat. A rendezetlen vagy rejtett problémák szükségtelen aggodalmakat okozhatnak. Ez a szokásosnál több türelmet igényelhet, különösen, ha elhamarkodott következtetéseket vonsz le. Lehet, hogy a dolgok nem azok, aminek látszanak. Olyan magas elvárásaid vannak, hogy ez alááshatja saját hatékonyságodat is. Mintha sürgetést éreznél. A hétvége ideális lehet egy rövid nyaralásra.

Bak

Kihívásokkal találkozhatsz, amiket érdemes lenne kihasználni a saját fejlődésed érdekében.  Nem tesz jót, ha magaddal cipeled a haragot. A kedd remek nap arra, hogy munkahelyi barátaiddal beszélgess, és segítséget találj a feladataidhoz. A hét közepe jó alkalom arra, hogy átgondold, mit csinálsz. Talán lesz lehetőséged a változtatásra. A hétvége szerencsés a kockázatvállaláshoz.

Vízöntő

Legyél nyitott, és számíts arra, hogy mindenféle szerencsés kapcsolat megtalál a héten. Legyél a lehető legbarátságosabb és szociálisabb. Válaszd a tárgyalást! Csapathelyzetekben vagy nagy csoportoknak szóló prezentációk készítésénél leszel a leghatékonyabb. A hét energiái támogatják az innovációt. Készíts terveket, és csatlakozz olyan emberekhez, akikre felnézel. A többféle nézőpont nagyon hasznos lehet bármilyen karrierkérdés esetén.

Halak

Az e heti energia elhivatottságot és folyamatos összpontosítást kíván. A hét eleje kedvező a helyzeted részletes elemzéséhez. Tedd a pénzügyi szempontokat prioritássá. Nagy a vonzásod. Ne hagyd, hogy ezt bármi csökkentse! Azok az emberek, akik érzik őszinte érdeklődésedet, nagyobb valószínűséggel támogatják a céljaidat. Ha a hét végén dolgozol, nagyon világosan fogalmazd meg, hogy ki miért felelős.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S