Hoorszkóp
Forrás: Envato

A Bika viharai elcsitulnak, a Rák nagyot lép előre – karrier horoszkóp február 17-én

blank
blank

H I R D E T É S

Óriási bolygómozgás indul ma, amely meghatározza a következő négy hetet a karrier horoszkóp szerint.

Ezt ígéri a karrier horoszkóp február 17-én.

Kos

A most kezdődő hosszú szakaszban inkább a megszerzett javak és erőforrásaid védelmére kellene figyelned ahelyett, hogy mohón még többet akarnál magadnak. A következő négy hetet szánd arra, hogy jobban értékeled, amit eddig kaptál.

Bika

A következő négy hétben elcsitulnak azok a viharok, nézeteltérések, melyek közted és egy adott személy vagy szervezet között voltak. Kapcsolataid semlegesebb és érzékenyebb módba váltanak át, ami sokkal tisztább kommunikációt tesz lehetővé. A növekedés közel van.

Ikrek

Sebességet kellene váltanod, hogyne az energia ellen dolgozz. Négyhetes időszak indul ma, melyben fontos, hogy óvatosabb és tartózkodóbb legyél. Kerüld a kockázatos lépéseket és a meggondolatlan távozásokat!

Rák

A mai jelentős bolygóváltás megadja az alaphangot a következő négy hétre. Biztos lehetsz benne, hogy ez a váltás jó irányba halad. Életerőd nagy, önbizalmad megnőtt. Nagyot fogsz lépni a karrieredben.

Oroszlán

A karrierrel kapcsolatos újabb csalódottságod ma valószínűleg enyhül, ahogy egy új négyhetes bolygóciklus kezdődik. Bár a másokkal fennálló általános kapcsolataid még mindig nem a legerősebbek, de összességében haladsz.

Szűz

A következő négy hétben a karrier-ügyek kritikus fordulóponthoz érkeznek. A körülbelül hat hónapja elindított terveid valóra válnak. Itt az ideje felmérni a helyzetet és alkalmazkodni.

Mérleg

Az elmúlt négy hétben tapasztalt általános lendület és előrehaladás ma új irányba mutat, és egy új négyhetes szakasz kezdetét jelzi az éves ciklusunkban. Számodra ez azt jelenti, hogy lassítasz a gyorsítás helyett. Légy körültekintő és mérlegelj!

Skorpió

Hatalmas bolygómozgás van ma – ez megalapozza a következő négy hét terepét. A te számodra ez a váltás fantasztikus lehetőségeket kínál a munkahelyek és a karrier világában. Gyakorlatias, megalapozott természetedet elismerik és értékelik.

Nyilas

A mai leckéd az elkövetkező négy hétben visszhangzik majd. Legyél stabilabb és konzervatívabb, kevésbé ad hoc és vakmerő. Bár az innováció híve vagy, meg kell tanulnod tisztelni a hagyományokat.

Bak

A munka mától négy héten át lassulni fog. Így több időd lesz a gondolkodásra és a tervezésre, ahelyett, hogy mindig rohanásnak és nyomásnak lennél kitéve, vagy annak, hogy mindig készenlétben állj.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy elővedd a nemrégiben megkezdett terv következő szakaszát. Eljutottál a kutatási fázisba. A következő négy hét az adatgyűjtés ideje, nem a meggondolatlan mozgásé.

Halak

Egy kritikus ponthoz érkeztél, mely a következő hétben még nyilvánvalóbbá válik majd. Zárd le a régi, elavult ciklusokat, hogy újak kezdődhessenek. Fontos időszak ez arra, hogy átvizsgáld önmagad és a céljaidat.

Forrás: horoscope.com

Fotó: Envato

H I R D E T É S